24.10.05

It´s Rotten I Tell Ya!

Liian hyvää ollakseen totta. Varsin tuttu sanonta kaikille meille – ja nähtävästi aivan totta! Tässä hienossa, kivassa talossa hyvällä paikalla jossa on halpa vuokra ja nätit huoneistot, missä asuntoni on, on HOMETTA! Perkele. Perkele. Perkele.
Vituttaa kun rakennetaan falskisti taloja. Alakerran lapsellinen pariskunta muutti pois, koska heidän lapsensa sai kauheat ihottumat, eikä isäkään siinä perheessä oikein pystynyt hengittämään asunnossa. Siellä on kuulemma ollut näkyvää hometta makuuhuoneen seinässä. Mutta missäämpä ei ole tietoa, mitä sille on tehty, eikä missään kiinteistöpapereissakaan kuulemma lue, että hometta on ollut. Rikollista toimintaa. Ja toinen naapuri tässä ylhäällä kertoi että heidän putkistaan on puuttunut jotain tiivisteitä, niin että ne ovat valuttaneet vettä alakerran toiseen asuntoon, jonne seurauksena tuli vesivahinko ja että samaisesta asunnosta on lattian alta osasta asuntoa puuttunut jotain tiivisteitä niin että siellä on lattiat kirjaimellisesti jäätyneet talvella. Ja nyt koko kiiinteistö, (joka kuulemani mukaan on koko vanhan kaupungin huonoiten rakennettu kiinteistä) on myynnissä.
On se, että sitten raskaana oleva nainen houkuteltiin tällaiseen rupikuppaloukkoon asumaan!
Toteutan pian ikiaikaisen uhkaukseni muuttaa asumaan nahkakuoppaan siperiaan!!!
Niin ja kerrottakoon vielä että tämä talo on vajonnut toiselta puolelta niin, että täällä minunkin asunnossani ylhäällä on halkeamia seinissä! Että nykyaikana tällaisia taloja pystytetään. Hävetkää! Te kaikenmaailman helppoheikkirakennusmogulitukkajumalantaikatemppudonaldtrumpit!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Content thieves get nasty in battle over the word "article"
Not content with flogging software that steals content from your friendly local blogger and reposts in into a spam blog, it looks like the king of spam blogging Rick Butts of Blog Burner/ Article Burner fame is ...
Very interesting and attention getting blog, could I tell a friend? I really enjoy this stuff, mind if I come often? Anyway, thanks for making such a great blog, I'll be back to make a contribution.

my site: womens rash guards (nothing special)
~ bye
keep up the good work!

3:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home