19.10.05

Deathwish

Menin rakkauden kauppaan (eli halpahalliin) edellispäivänä, luottavaisena, että jumala suojelee minuakin hulluilta, joita vedän magneetin lailla puoleeni. Kuinka surkean väärä olettamus, tai sitten hullun tahto tulla luokseni on suurempi kuin suojelios.

Jalkani päältä käveli yli nelikymppinen mies. Sanoin että ei haittaa, ei ottanut kipeää, kun hän pyysi anteeksi. Jatkoin kärryjen ja ystäväni kanssa matkaa. Meni noin muutama sekunti, kun se sama äijä oli perseessäni kiinni ja kumartui kuiskaamaan korvaani että; "Sulla on hyvä perse".
Arvatkaa kahdesti saiko se kädenmitalta mättöä. Kyllä. Huusin että helvettiin siitä, saatana et kyllä mun persettä puristele vitun kusiaivo. Se äijä heti kyseli että jaa, näinkö se nyt sitten on että heti saatanaa saa niskaan. Vastasin että todellakin, jos kehtaat tulla mun persettä käpelöimään.
Jatkoimme matkaa kovaan ääneen sadatellen. Ihmiset tuijottivat, minua.
Näimme kuinka se äijä meni juttulemaan seuraavaksi pikkulapsille niitten leikkikehän vierelle, iljettävä pedofiili, roviolle pitäisi nakata moinen.
Ja se kusipää tuli vielä monta kertaa jauhamaan yhdentekevää paskaa jostain hampurilaispakkauksesta tai mistä lienee huonolla menestyksellä, sillä sanoin aika karmeita sanoja aina kun se ukko uskalsikin lähestyä minua ja lastani ja persettäni.
Se äijä toi mieleeni sellaisen hyökkäävän lepakon, joka tulee naamalle räpyttelemään, eikä siinä mielikuvassa ollut mitään miellyttävää, vaikka pidän lepakkoja melko hauskoina.
Sillä miehellä oli selvästikin deathwish - DON´T MESS WITH THE BAD MAMA!!

Että sellainen reissu rakkauden kauppaan. Juu.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vapaan rakkauden kauppa ehkä paremminkin. Emme uskaltaneet Hannan kanssa kyseiseen kauppaan sitten enää kertomuksesi jälkeen mennäkään, nelikymppiset miehet eivät oikein silleen niiku tiedätsä you know, ja silleen. Siis hotsita.

Mutta tiesitkö, että minut saa joko yksin tai porukalla... ;)

2:40 ip.  
Blogger Carmabal said...

What what whaaaat???? Yksin tai porukalla?? Aivo ei toimi, ei ota vastaan.. arvaa ällöttääkö itseä mennä sinne kauppaan? Arvaa. Öh.

3:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home