6.10.05

Väärä tulkinta, urpo!

Näin unta. Koska valitin etten näe unia. HQ! Se toimi juuri niinkuin pitikin siis, täytyy kokeilla uudestaan. Mutta mennään asiaan - eli siihen uneen.

Unessa olimme jollakin taukopaikalla äitini kanssa (kotoisasti mamma), ja mamma oli astunut ulos autosta ottaakseen kuvan taukopaikan vieressä olevasta järvestä. Vesi oli kirkasta ja kaunista ja sen alla oli selkeästi kiviä, joka ei minua miellyttänyt - unissani veden alla on aina kiviä. Mamma ei kuitenkaan ollut laittanut käsijarrua päälle, joten auto alkoi valua uhkaavasti kohti vettä, minä auton sisällä.
Huusin mammalle, että saamari! Tee jotain! Tämä auto valuu sinne järveen! Mamma vain sanoi että ei tässä mitään hätää ollut. Yritin räpiköidä auton sisällä, mutten onnistunut pääsemään ulos ja auto valahti veteen.
Kun auto ajautui pinnan alle veteen, joka ei vaikuttanut niin syvältä, mutta joka olikin pohjaton, pääsin autosta ulos rikkomalla ikkunan. Olin täydellisestä panikissa ja aloin melkein hyperventiloida eikä uimisesta meinannut tulla mitään. Huusin mammaa apuun ja mamma vain seisoi naureskellen törmällä ja sanoi että mitä mää siellä hysterisoin, eihän tässä nyt mitään vaaraa ole.
Mamma antoi mun hukkua. Nauroi vain.

Herätessäni ymmärsin, että juuri siltä minusta nyt tuntuu. Olen niin, niin, niin, niin NIIN väsynyt, yksinhuoltajuus on RANKKAA, eikä äitini ymmärrä, tai sitten häntä ei kiinnosta, että tässä tilanteessa on potentiaalia, että jotain hirveää tapahtuu.

Kerroin puhelimessa unen mammalle ja ajattelin, että täytyy olla täysin vammainen, jos ei ymmärrä, että tarvitsen hänen tukeaan ja apuaan, ja mamma vain sanoi että joo, se oli varmaan sellainen symbolinen uni. Ajattelin jo, että josko hää nyt tajuaisi, vastasin että niinpä. Ja ennenkuin ehdin sanoa oman tulkintani, kiirehti mamma sanomaan todella itseriittoisen kuuloisesti että se varmaan tarkoittaa sitä, että yksin on pärjättävä.
Väärä tulkinta, urpo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niin, että on se mielenkiintoista kun terveydenhoitaja oli niin huolissaan että sanoi, ettei saa nukutuksi yöllä jos ei tiedä että saan apua, kun omaa mammaa ei oikein tunnu kiinnostavan. Hmhph.