10.6.05

Laillinen Aviovaimo

Olipas taas kerrassaan ihmisen pokassa pitämistä.

Olin äitini ja hänen miesystävänsä vihkitilaisuudessa aamusella maistraatissa. Huone oli varsinainen koppero ja minä, sisarukseni ja Juhan lapset seisoskelimme hienosteluvaatteissa jäyheinä pitkin seiniä. Nauratti kamalasti muutenkin.

Oli lyhyt seremonia, mutta senkin se tohole tuomari onnistui mokaamaan, ja pahan kerran. Kun tuli mamman vuoro sanoa tahdon, kysyi tuomari parhaimmalla makealla vihkiäänellään, että otatko sinä Tarja * * * tämän Juha * * lailliseksi aviovaimoksesi? Mamma sanoi että tahdon. Jouduin pidättelemään kaikilla mahdollisilla vatsalihaksilla, etten olisi alkanut ulvoa holtittomasti.

Seremonian loputtua isoveljeni sanoi, että oli oikein kovasti yrittänyt olla katsomatta minuun silloin, sillä muuten olisi pokka pettänyt. Ja että kaikki ei edes sitä koko virhettä huomanneet! Ei edes laillinen aviovaimo!

Pitäisiköhän häälahjaksi ostaa Juhalle opas, jossa kerrotaan, mitä hyvän aviovaimon velvollisuuksiin kuuluu?

2 Comments:

Blogger Jani said...

Onpa tainnut aviovaimoa jännittää, kun ei tuota huomannut! Vaikka en kyllä huomannut heti minäkään, mutta lukiessa se on vähän eri asia. (En myönnä, että minua olisi niin kovasti jännittänyt tätä lukiessa!)

3:05 ip.  
Blogger Carmabal said...

heehheheh. Kyllä aviovaimo oli varsin "tilassa", kun ei kerta huomannut. Tiedä sitten...

3:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home