19.5.05

Uskontoaiheinen pöyristys

Jälleen marginaali-blogi on inspiroinut aivokuortani muistamaan jonkin asian, josta on varmasti moneen kertaan pitänyt kirjoittaa, mutten ole koskaan muistanut! Tulkoon valkeus, tai ankeus, tai harmaus tai vaikka hippivärjätty batiikkikangastaivas!

Menkäämme aiheeseen. Kun olin vielä amiksessa, jouduimme koko koulu juhlasaliin kuuntelemaan uskovaisten sellaista härdelliä nimeltään SExDrugsAndRock´an´roll. Shown ei kuulemma pitänyt olla mitenkään erityisen uskovainen, mutta kävi ilmi että uskovaiset olivat kusseet koulun valtaapitäviä pahasti silmään. Kävi hyvin nopeasti ilmi, että luvassa oli n. tunti hirveää paatoksella kuorrutettua kärvistelyä kuunnellen järkyttävää uskovaisten "rokkia" ja kamalia käännytyspuheita raamattu kädessä väristen. AAAAAAAAAAAAAAAARRRRGH!!!!

Kamalimmat muistot ovat jo piiloutuneet jonnekin alitajuntaan mutta jotkin jäivät elävän palavina mieleen. Mm. se kun joku niistä "saarnamiehistä/naisista" piti palopuhettaan siitä, kuinka oli käynyt käännyttämässä saatananpalvojia uskoon. Se nainen heilui kuin mikäkin epilepsiapotilas suu vaahdossa ja raamattu kourassa ja vaahtosi eräästä pojasta, joka ei ollut ensin suostunut käännytettäväksi, mutta oli sitten soittanut sille muijalle yöllä ettei kestä enää, että saatana ja demonit vaanii sitä joka nurkan takana, ja sitten se saarnaämmä oli itkenyt onnesta ja huutanut kotonaan että " HYVÄ JUMALA, TAAS KÄÄNSIN YHDEN PUOLEESI!" Että se siitä. Oman egon pönkittämistä all together. Oikein iljetti. Ja vatsaa käänsi. Toivoin syvästi että olisin syönyt litratolkulla hernekeittoa, jotta olisin voinut laittaa oman yhtä viehättävän showni pystyyn.
Toinen miellyttävyys oli joku saarnaukkeli, joka tuomitsi kaikki yli 5 miehen kanssa seksiä harrastaneet suurinpiirtein kaiken pelastuksen tuollapuolen oleviksi saatanan jalkavaimoiksi. Amiksessa meni sanomaan tuollaista. Kuvitelkaa kaikki ne kiukusta punaiset naamat siinä salissa. OH. Hyi häpeä moista.

Sanomattakin selvää, ettei tämä show saanut kovin hyvää vastaanottoa. Keneltäkään.
Esitysten jälkeen koko sali hiljeni ja porukka poistui tukahdutetusta raivosta vapisten. Joskus vavisuttaa vieläki. Että sellaista täällä uskonnollisella pohjanmaalla.

Hyi saatana.

1 Comments:

Blogger Jani said...

Eikä tietenkään ollut paikalla ketään niin rohkeaa kuin oli Donnie Darko, joka hihkaisi Patrick Swayzen esittämälle elämäntaitoukkelille, että “Sinähän olet vitun antikristus!”

Ollapa joskus paikalla, kun joku kerrankin on niin rohkea.

5:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home