6.6.05

Only Happy When It Rains

Ja niin tuli se kauan poissa pysynyt mutta kovasti ennustettu sade sittenkin kokkolaan.
Koko sen ajan kun Ugus viipyi, piti sataa, mutta vasta kun henkilöitymä poistui, alkoi sataa. Tosin on jotenkin mukavaa tämä sade. Eilen jopa ukkosti, salamat vilkkuivat läpi taivaan ja uhmakkaasti katselin dvd:ä ja pesin pyykkiä. Onneksi ei sattunut mitään ikävää, kuten että kyseiset elektroniikkavehkeet olisivat menneet rikki.

Tänäänkin joutui tieni taas sateeseen raatamaan, kun oli kaikenmaailman asioita ympäriinsä, kuten sossuun ja työkkäriin ja tietenkin tänne tutkimaan, mitä uutta maailmassa on tapahtunut.
Naureskelin itsekseni kun mummot luontaistuotekaupan edessä valittivat, että kun on kylmä ja eilenkin oli kylmempi, mutta minun mielestäni ottaen huomioon, että sataa, on erittäin lämmin ja mukava ilma. Ja eilen oli vielä lämpimämpi. Jotenkin tavallaan trooppinen tunnelma.

Täytyy vielä lähteä juoksemaan asioille ja toivoa, että pääsen käyttämään sateenvarjoa, ja sitten mennä kotia mummoilemaan (eli kirjomaan hametta mamman häihin).

Kyllä sade vain on ihanainen asia, silloin kun se tulee tarpeeksi harvoin/usein puhdistaakseen ympäristönsä smaragdiseen hohtoon.