11.10.04

Vittuuntuneitten Vallankumous

Kuinka moni teistä on joutunut pettymään KELA:n palveluihin?

Hitaasti sadat ja tuhannet ja kymmenet tuhannet elleivät sadat tuhannet kädet kiskoudu kuin riivattuina ylös. Kuin avunhuutona kohti taivaitten valtakuntia.
Tänään sain tietää karun totuuden. Minun ei kannattaisi tuhlata aikaani minkään maailman työharjoittelussa/kokeilussa/missään toiminnassa, koska teen myös töitä ja näin ollen en saa paljon yhtään vitun saatanan mitään rahaa moisesta laitoksesta. Tämä, juuri TÄMÄ on masentavaa. Aivan niinkuin jo se, että täytyy raataa kuin eläin ei riittäisi masentamaan ihmisen, joka kaipaa omaa rauhaa ja ennen kaikkea aikaa luoda ja tehdä omia asioitaan.
Pirullista. Se on Saatanasta. Muuta ei voi enää sanoakaan!!!

Selvisi, että hädin tuskin saan vuokran maksettua. Entäpä eläminen ja syöminen? Vähemmälle taitaa moinen itsensä hemmottelu jäädä. Taitaa olla kakluunit nyt rankassa käytössä, jottei sähkölasku tule aiheuttamaan sydäninfarktia. Miksei 5 kuukautta aktivoinnissa jo ole tullut täyteen? Let´s do the time warp again, please God, please! En tahdo tehdä töitä naurettavalla palkalla kuin intian lapsiorja ikäänsä vaatetehtaassa.

Turkuun en olisi päässyt. Tai olisi kiltti vuokraisäntä heittänyt pellolle. Sitäkö se outo krapulapainajainen sunnuntaipäivällä tarkoitti? Että tulee onkelmia jos ei maksa vuokraa.. betya!

Lääh. Jos olisin kemiallisesti nerokas(eli kemiassa nerokas)menisin laboratoriooni tekemään aimon annoksen tnt:tä ja luikauttaisin sen jonkinsorttisen heittimen avulla kohti tuota kirottua temppeliä, joka keskustassa kohoaa ja kehtaa edes yrittää saada minut tanssimaan ihmisen sääriluusta tehdyn pillin musiikin tahtiin. Minä en seuraa kuin omia KELA:n ja työkkärin ja poliitikkojen kylkiluista tehdyn panhuilun absurdin ja sekopäisen vihellyksen mukaan. EI EI EI EI JA VIELÄ KERRAN EI!!!!

Minä en suostu nöyrtymään.