15.9.04

Vitun Idiootit!

Kamaluus! Kauheus! Tulikivi ja katku! Rikki ja happoyhdistelmä!

Mikä tätä maailmaa riivaa, siis ihan aikuisten oikeesti???! Eilen koin kauhistuttavan hetken avatessani television. Eipä juuri sillä, ettenkö olisi ennenkin kokenut kauhun hetkiä.. vaikkapa silloin tulee mieleeni moinen kun yöllä satuin vilkaisemaan teeveeseen ja huomasin hirvityksekseni puhuvan pään kolmosen chatissa. RAAAAH!!!! Mutta nyt... mutta nyt on kaikki maailman helvetillisyys, epäoikeudenmukaisuus ja rahanahneus kombinoitunut yhteen subteeveen uusimpaan keksintöön. Tai en tiedä kuka tämän vitsauksen on keksinyt(sietäisi saada kunnon selkäsaunan, tai paloittalu/polttokuoleman)mutta minulla tuli raja vastaan jo kauan sitten.
Siis, avasin viattomana teeveen aamulla kun heräsin(noin yhdeltä päivällä siis)ja käänsin kanavan subbarille. Kasvoni valkenivat, hiukseni käkertyivät, suuni haukkoi henkeä erittäin epäesteettisesti, silmäni vierähtivät poskille ja korvista nousi savua. Ääneen kakoin; -mitä, mitä...mi - mitä vittua!!?
Silmieni eteen levittäytyi tuolla ruudulla seuraavanlainen ilmestyskirjan peto.
Neljä huonosti animoitua piiroshahmoa, jotka keikailivat ja ilmeilivät tyhjänpäiväisen rytmikkäästi, vasemmalta oikealle olivat andy mccoy, pr. bush, britney fuckin´spears ja matti nykänen.
Sitten yhtäkkiä yksi jos toinenkin noista neljästä tuomiopäivän ratsastajasta alkoi puhua monotonisella äänellä jonkun ihmisen sille hahmolle lähettämää viestiä. kuten, haluun sua britni.. tai jotain muuta kamalaa paskaa.
Ja oikeasti. Kukaan niistä hahmoista ei puhunut kuin ne varsinaiset tyypit in real life. Bushi ei osannu lausua englantia(HAH), eikä britni sen enempää.
Tämä näky on nyt polttomerkitty verkkokalvoilleni ja pelkään näkeväni noista painajaisia.

Vihaan näitä kammottavia rahastusohjelmia, ja kylmiä väreitä pitkin selkäpiitäni aiheuttavat ne ihmiset, jotka tuhlaavat rahansa näihin!

MIKSI MIKSI MIKSI MIKSI MIKSI???????

Enkä edes halua tietää- älkää kertoko.