5.10.04

Semiankaravillahuopaolento

Mikäli tämän tekstin otsikosta voi jotakin päätellä, on aihe tällä kertaa aivan vapaa outoine aasinsiltoineen.

Aloitan siis viimeaikaisista unistani.

Ne ovat outoja, hyvin outoja. Asuin suuressa rakennuskompleksissa joka muistutti etäisesti jotain helvetin korkeaa pilvenpiirtäjää, jonka suuruutta ei voinut käsittää. Ei sisältä eikä ulkoa. Olin menossa takaisin asuntooni jossain kerroksessa 569 tai jotain yhtä järjetöntä, ja vaikutti siltä, etten ollut koskaan ennen poistunut koko kämpästä, ennenkuin nyt.
Haahuilin alakerran valtaisassa valtasalimaisessa aulassa ja etsin hissiä, joka vei oikeaan paikkaan. Astuin ostoskasseineni+kissoineni(??)hissiin ja aloin etsiä nappulaa, joka veisi minut sutjakasti ylös. Liukuovet sulkeutuivat ja muuttuivat läpinäkyviksi, samoin seinät, lattia ja katto. Mitään nappuloita ei ollut olemassa. Kissillä oli paniikki joka automaattisesti tarttui minuun.
Huusin suureen ääneen apua ja mietin miten hitossa pääsen ulos moisesta futuristisesta hökötyksestä.
Yhtäkkiä alkoi hissi liikkua, mutta aivan järjettömällä tavalla, sivusuuntaan, viistoon, ylösalas, spiraalina, ympyränä, soikiona ja kolmiona. Kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Kiljuin kuin heikkopäinen ja aulan baarissa istuskelevat lihavat liikemiehet vain polttelivat sikareitaan ja siemailivat konjamiaan. Joku niistä huikkaisi vähemmän ystävällisesti; "Hei pälli! Se liikkuu ajatuksen voimalla!"
Rauhoitin ajatukseni sitä edeltävän omituisuushetken jälkeen ja sain hissin pysähtymään juuri ennenkuin se mäjähti lasiseinään.
Aloin siis miettiä mielessäni tiukasti omaa kämppääni ja hissi alkoi liikkua. Keskellä tätä kaikkea mietin myös pahastuneena, ettei ollut ihme eikä mikään kun en ollut ennen poistunut asunnostani- näin omituista ja kaikkea.
No pääsin kuitenkin asuntoni luokse aivan semiturvallisesti, loppujen lopuksi.

Mutta unimaailma ei ollut vielä kyninyt kanaansa kanssani. Kuten seuraavasta unesta voi päätellä.

Huomasin siis uneksuvani jotain ihan muuta, mutta jotain futuristista senkin puitteissa oli jos arkkitehtuuriin keskitytään- vaan ei keskitytä. Vaan keskitytään siihen omituiseen että olin Bill Clintonin sihteeri+seksiorja(?????????!???????). Eli tarpeen vaatiessa, kuten esimerkiksi vaikeissa kokouksissa ja neuvoitteluissa kun Bilille tuli luu kurkkuun ja kissa vei kielen tai hiki kihosi otsaan niin ryntäsin pelastamaan Billin viereiseen huoneeseen, jossa annoin sille "helpotusta". Kaiken lisäksi Billillä oli unessa homoturvallisuuspäällikkö, joka aina jaksoi ihmetellä Billin naisseikkailuja. Tosin kaikesta homoudestaan huolimatta sekin joskus liittyi sessioihin.

IAAAAAKKKK!!!!!!HHHH!!!!AAAAAAAAAAAAAAARGH!

Mitä voimme tästä päätellä???!? Vain sen, että oli onni onnettomuudessa, etten nähnyt unta Bushista!!!!!!! THANK YOU LORD!