22.10.04

Seksimonologi

Hmmm hmmm hmmm. Ajatukseni jäivät yllättäin vellomaan tuohon nimenomaiseen aiheeseen, kun luin Uguksen silmänkääntövankilaa. Kirous! Vaikka milloimpa tuo aiheista aiheisin ei ihmisen päässä pyörisi. Hyvin harvoin, voisin latteasti huokaista ja notkahtaa sohvalle synkeästi miettimään, jos täällä kirjastossa olisi sohva.

Siis seksi. Osaako siitä sanoa mitään, mitä siitä ei olisi jo sanottu? Omakohtaisesti voisin paasata siitä uskonnollisesti että katkerasti pitkät pätkät, ihan kummin vain. Aihe kuitenkin muuttuu ylen hauskaksi aina seurassa, kuten kaikki tietävät. Se on kuin seurapeli. (ja kai siitä jo seurapelejäkin on tehty monen monia ja monituisia)

Ugus sanoi miettivänsä hymy huulillaan niitä ihmisiä joita on elämänsä aikana rakastellut. Uskon sen kyllä. Täytyy kuitenkin itse sanoa, että kun ajattelen niitä ihmisiä, joitten kanssa olen rakastellut, vääntyilee naamani makaaberisti ilmeestä toiseen kuin jossain oudossa ilmeitten kavalkadissa. Tämä pätee varmaankin aika usean eri ihmisen kokemusgalleriaan.

Eli miksi harrastamme tai olemme ikinä harrastaneet seksiä ihmisten kanssa, jotka ehkä silloin sillä hetkellä ja varmasti vielä enemmän jälkeenpäin iljettivät? Onko ihminen niin typerä? Eikai siinä oikeasti enää muuta voikaan sanoa!! Hyääärgh!
Tilanne tulee mieleeni, jyrää yli tajunnan kuin limainen aura. ÄLLÖTTÄVÄÄ! Ihminen on typerys. En tahdo enää olla typerys, joten ei pidä muuta kuin opetella toimimaan järkevämmin. Onneksi ei ole tarvinut pitkään aikaan kieriskellä itsesäälissä tämän aiheen kannalta.

Ehkä se sittenkin on totta että vanhempana on järkevämpi(i surely hope so..)

Mutta kaikesta huolimatta. Tästäkin blogista tuli nyt aivan paska....
(ahhaAHHAHAHHAhhahhahahhHHAHAHHAH)
"hulluus iskee salamana niitten kimppuun jotka eivät sitä odota.."

1 Comments:

Blogger Ugus said...

Jaa että tästäkin blogista tuli nyt aivan paska? Jos nyt vähän taitaisit liioitella?, heh.

Mukavaa että kirjoitukseni herättävät keskustelua. Ja ajatusketjuja, jotka johdattavat kadehdittaviin primaalireaktioihin: HYÄÄRGH. Minustakin tuntuu monesti tuolta.

Vanhempana on kyllä järkevämpi, mutta aina sitä ei välttämättä halua itselleen myöntää.

5:43 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home