18.10.04

Paskanmarjapensas(palava sellainen, kuvitelkaa tuo jumalaton haju.)

Miksi ihmisellä on näin ankea olo? Ja voiko ihmisellä olla näin ankea olo!? Ilmeisesti. Johtuuko se kenties tästä nyykäisestä semipohjoisen säästä, synkeästä, rannikon tuulisesta ja kylmästä? Onko syynä syysloma, jota yritän viettää. Onko syynä kenties äskeinen memoryloss, kun suljin oman internetpankkini tunnukset unohtamalla salasanan!!! miten hitossa voi sen unohtaa!!?

Miten?

Miten?

Miten vitussa??????

Nojaa. Tämä merkitsee raahautumista huomenissa pankkiin selvittämään tämä sotku. En edes uskaltanut kortilla katsoa tiliä kun pelkäsin että sekin niellään, jos en muistakaan numeroa, jolloin menen paniikkiin enkä varmasti ainakaan muista sitä vaikka kuinka hakkaan aivokuorta.
Vittumaaria. Olisi pitänyt joskus aikoinaan kirjoittaa ylös se salasana jonnekin. Jossain se varmana on, mutta paljonkos siitä nyt on apua?

Toisena pointtina, onko minut nyt masennuksen alhoon sylkäissyt Uguksen raastava kirjoitus, joka huokui jotain niin karmean masentavaa, että sielua kylmäsi. Kylmää vieläkin. Huoh. En aina tiedä olisinko halunnut olla siellä Turussa viime viikonloppuna vai ei. Mielipiteeni pomppoilee suuntaan jos toiseen... mikä ei kylläkään ole mitenkään uutta.

Huoh.

Voih.

Ja oih.

Mikä tästä parantaa. Täytyy varmaankin noudattaa Doombatin erinomaista keinoa eliminoida masennus ja sen aiheuttamat huokaisut. Miettiä siis tarkasti, mitä perustarvettani en ole täyttänyt? Miksi mieli/keho kenkkuilee. Olenko siis nukkunut tarpeeksi? (en tiedä sillä univelkaa saattaa olla helvetisti ja pimeämmällä tulee muutenkin nukkumisen tarve suuremmaksi). Olenko syönyt mitään ravitsevaa? (viimeksi aamulla eli kello yhden aikaan.. ja ainiin joo, munhan piti mennä ostamaan kaupasta ruokaa..) En muista enää kolmatta, mutta nuo on tosiaan hyvä tsekata.. niin kornilta kuin se ehkä vaikuttaakin.
Ja vielä loppuun Doombatin tämänpäiväistä lontoo-viestiä siteeratakseni..

"..tuntuu kuin eläisin jonkun toisen elämää..."
Plus lisäksi kommentti joka ei minuun päde epäurheilullisena..
"...täytyy vaan ajatella että tää on vaihtoehtoinen thriathlonleiri.."

Jos ei herätessä tajua, näkikö unta todellisuudesta vai jostain epätodellisesta, niin onko silloin hullu?