10.7.06

Quarter to the Grave

25

25

25 son edessä, lähellä, lähenee, lämpenee. Se on täällä! Viikonloppuna räjähtää käyntiin karmea juhlinta, josko nyt juhlijoita riittää. Hullu-Hemulikin tulee kokkolaan juhliakseen kanssani. En taida taaskaan saada isoja pippaloita, mutta ainakin itse olen ISO. Niin ja olivathan ne 23 juhlat suurimmat koskaan, yllättäin. Tosin luulen että suurinosa ei tiennyt olevansa Carmabalin synttäreillä vaan vain bileissä.
No menemme mustalle karille (mustakari)syömään lauantaina ja illalla alkaa soppabileet ja perjantaina ennen sitä muut vanhukset ja sen sellaiset saavat tulla kaakkukahville. ARGH - pitää siis jaksaa leipoakin kuumalla.

Minun piti tehdä oikea valitusvirsien valitusvirsi tällä kertaa, mutta ei se ei vain irtoa nyt, sillä sain laina-asiatkin kuntoon. Ei siis takaisinmaksuja kolmeen kuukauteen! JIPII. Ja olen saanut kengät. tai siis ostanut. Ja niillä on hyvä kävellä ja niissä on paljetteja. Niin ja itämaisen tanssin esitykset lauantaina 1.7 ja tanssitiistai 4.7 menivät täydellisen hyvin. Lauantain esityksen kohokohta oli ehdottomasti arvostelu jonka saimme joltain musliminaiselta, lentosuukkoja ja ylileveitä hymyjä. Ja tiistai tuli nauhalle - odotan kärsimättömästi että pääsen itsekin näkemään sen.

Ai niin joo se valitus.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHH!
Ehkäpä se on hyvä valitus nyt näineen. Yritän palata asioihin syvällisemmin ottein. Sillä minulla on teille erittäin mielenkiintoinen humanoidiunikin tulossa! ja muita syvällisiä juttuja ja oivalluksia.

Kuulemisiin.
(ai niin joo, JacklynTheRipperin mielestä tanssiesitykseni oli salaperäisen viettelevä - aiheuttaisikohan se sen että joku salaperäinen tulisi ja viettelisi minut? Kuulutus on annettu!)