5.5.06

Kesäkarvoitus

On muuttunut mustaksi. Kiitos JacklynTheRipperin - kiitos kaunis.

Huoh. Vappu, tuo ylimaallisen riemun ja remuamisen pyhä juhla ei mennyt aivan juuri niin tälläkään kertaa. Oli melkein tai oli yhtä kehno vappu kuin kuusitoista vuotiaana.. Ei yhtään vapaata. Aivot soivat silkasta henkisestä rasituksesta niin että korvat paukkuivat. Vauva oli ärsyttävä, kaikki oli ärsyttävää. Kristian keksi herätä ensin ennen viittä aamulla, seuraavana yönä peräti kolmelta. Oli tuskallista, enkä pistänyt nokkaani ulos maanantaina edes roskia viedäkseni.
V*tutus oli sellaista luokkaa että sen voimalla olisi voinut raivata kaikki maailman kaatopaikat vaikka vasemmalla kädellä.
Joten otin koko viikonloppuvapaan. JUMALAISTA! IHANAA! Arska paistaa, tukka on sysimusta, piilolinssit on, rahaa on, vapaata ON ON ON NNNNNN!

Tänään mikään ei pysäytä Carmabalia.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnittelut!
Olis vaan ollu kiva nähä suaki, ku kerranki oltiin Kokkolassa. Mut okei pidä vapaata, älä näe sukulaisia(sinut on tuomittu olemaan meidän sukulainen aina ja iankaikkisesti... oma vika, mitäs teit pojan :D),mut okei hyvä että näin Kristianin....
Ei siitä ollukkaan ku puoli vuotta ku viimeks näin....
Jatkoja T: K:n vanhempi täti isin puolelta....

6:21 ip.  
Blogger Carmabal said...

Voi ******! No ei se haittaa... Mutta mun ongelma joskus on se, mitä judi on väittänyt joskus epäsosiaalisuudeksi, josta minä sanon että olen vain kovin "yksityinen" henkilö. Eikä mua lisäsukulaiset haittaa.. siinä ne menee vaikka vasemmalla käellä kun nuo entisetkin. Ai niin mitkä sukulaiset? Enhän mää niistä juuri mitään kyllä tiedä. Paitsi että useat niistä ovat omituisia (omalta puolelta olevat)

1:06 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä ne meidänkin puolelta tulevat sukulaiset on outoja... tietäsit vaan...
Vai mitä sanot siitä, että mummin muistotilaisuus oli yhtä riehakas, hyväntuulinen ja iloinen (vähintäänkin) kuin meidän isukin 50-vuotispileet!!!
Ja kaikilla oli niin mukavaa...
T: Taas mää... pitäis kai saada sun sähkäriosote tai jotain ni ei tarttis tän kautta jutella... tai jotain

6:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home