16.3.06

Semmonen kohu

Euroviisut.

Euroviisut.

Euroviisut.

Tähän mennessä jos ette ole arvanneet mikä kirjoituksen aiheena on, voi vaikkapa mennä googlettamaan sanoja kuten kanerva, mirhami, eilinen, pätkätyöt taikka vaikkapa suunnistus.

Jeps. Jo on kohujen kohu nyt kudottu koko euroviisumeiningin ympärille. Lordi sitä, lordi tätä. Jopa oma äitini tänään tullessaan kristiania katsomaan kysyi mitä mieltä minä olen suomen tämän vuoden edustajasta.
Sanoin asiassa olevan muutaman hyvän pointin, kun Lordi demokraattisella äänestyssysteemillä edustajaksi valittiin. Kappale on itseasiassa aika hyvä. Viime vuosina huumoriaktit ovat aina sijoittuneet top 5, sekä se asia, että tällä kertaa suomen esitys ei ole se esitys, jonka välittömän kuuntelun jälkeen aiheuttaa tällaisen reaktion - "Niin mikä se olikaan se suomen esitys, hei kaverit?".
Kerrankin on heitettävä jota niinkin örkkiä, kuin Lordi kansakunnan silmille, jotta ei unohdu, mikä se suomi nyt olikaan.

Mutta Alas! Jos käykin niin, kun nyt kaikkia mahdollisia juoruja ja kaoottista sekoilua koko Lordi-ilmiön ympärillä pyörii, ettei sitä päästetäkään euroviisuihin, niin sitten sanon, että tässä maassa ei ole sananvapautta, ja näin suomi ottaa askeleen yksilöllisyyttä vihaavan diktatuurin suuntaan. Alas! Jotta niin ei kävisi, voisivat uskonnolliset hihhulit, jotka Lordia satanisteiksi ja muiksi väittävät, pitää vaikkapa mielipiteensä ominaan. Kansa on äänestänyt - ja jos joku ei itse äänestänyt mitään ehdokasta, voivat olla vielä huopatossutehtaampaa että.

Radiostakin jo kuulin vihastuneelta juontajalta, että ilmeisesti Lordin jäsenien perheitä ja ystäviä on uhkailtu. Kuka itseään kunnioittava ihminen edes viitsii? Aivan pimeää keskiaikaa se on, saakeli! Ja äitinikin sanoi pahaenteisellä äänensävyllä että on sellainenkin juoru, joka kertoisi Lordin jonkin jäsenen olleen vankilassa!!!!! NO HUI! Kysyin että mitä sitten? Se on juoru, eikä kerro miksi tai milloin, eikä kerro siitä ihmisestä, vaikka olisikin ollut mitään muuta kuin juuri sen seikan että on ollut vankilassa.

Ihmiset on kummallisia.