25.2.06

Quick Fix

Että sellaista. Taas on Bad Mama liikenteessä, mutta tällä kertaa ollaan liikkeellä koko ilta aivan kiltisti.. tai, ei nyt liian kiltisti tietenkään, mutta ilman sitä "kuunloistoa", niin sanotusti.
Eilen minulle kerrottiin suuria pieniä uutisia, taas sikiävät ystävät ympärillä, aivan tippa meinasi vanhalle ja parkkiintuneelle konkarille tulla silmään, kun vauvauutisia kerrottiin. Onneksi olkoon siis Turku, tuo omituisten ihmisten kaupunki, elokuussa saatte lisää outouksia muaanne.

Kikattelimme eilen jo aivot turraksi, kun keksimme mitä hartaimpia adjektiiveja, sillä olin saanut lähestulkoot lapsellisen ajatuksen kirjoittaa muutaman hassun adjektiivi-kertomuksen, johon sitten kekseimme adjektiiveja erillisille paperilapuille, jotka suureen puukulhoon laitetaan ja sieltä sitten tänään nostellaan. Aiomme myös räpeltää iltasella saunan ja ruoan jälkeen negatiiviskortteja, noita upeita luomuksia, jotka Hullu-Hemuli, allekirjoittanut ja Ugus-herra raapustimme eräs syksy. Sanomatta selvää, että negatiiviskortit saavat aikaiseksi pelkkää tikahduttavaa naurua, kuin vastaavanlaista surua.
Saa nähdä, pintautuuko sixpäcci yön aikana hirvittävästä nauramisesta..

"Olipa kerran gluteeniton tyttökolmikko, sekä säästökokoinen mökki."