12.2.06

Cliffhangeri

*Huokaisu*

Isoveljelläni on ollut jo kauan kaiken maailman ihme juttuja päällä, ja taas on uusi. Sen hullu, tai sen tyttökaveri, jota jo muutenkin hulluna pidettiin paljastui vielä hullummaksi, uhkasi tapattaa isoveljeni sen seurauksena että hän sai selville tuon naisen pitävän toista miestä samaan aikaan, jolle oli valehdellut kaikenmaailman ihmejuttuja veljestäni. He kohtasivat kun tuo toinen mies tuli baarissa uhkailemaan. Onneksi molemmat pysyivät rauhallisena ja rupesivat selvittämään asiaa.. ja siinä sitten paljastui karmea totuus.
Niinpä sitten tuo hullu akka päätti että molemmat sietävät kuolla pois kun saivat selville asian. Siis kuinka sairaita ihmisiä maailma on täynnä?? Isoveljeni vielä tiesi että tuo muija tietää kyllä ihmisiä, jotka voisivat sellaisia pahuuksia tehdäkin.
Hän jopa soitti ja kysyi voisiko tulla yötä luokseni, kun hänellä ei ollut turvallinen olo kodissaan. Ja sanotaanko lievästi että isoveljeni kyllä osaa puolustaa itseään jos ja kun aika tulee, joten jos häntä pelottaa, on syytä kyllä ottaa vaistoistaan vaarin. Minulla ei tietenkään tähän hätään ollut patjaa veljelle joten sanoin että soittaa siskollemme tai pappalle, mutta hän ei ole kumpaankaan paikkaan mennyt, sillä soitin isosiskolleni vähän aikaa sitten. Ja isosiskoni mies oli jopa luvannut tulla hakemaan veljeni, mutta ei, sillä baariin piti päästä, vaikka tappouhkaus yllä.
Siis kuinka itsetuhoinen voi ihminen olla? Se on pelottavaa. Valittaa voi ilmeisesti asioista loputtomiin, mutta kun pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain niin ei, sehän ei käy! Perhe menettäköön yöunensa, itse täytyy saada juosta sinne minne haluaa. Ja isosiskolleni oli joku soittanut viidellä yöltä, ei veljeni. Isosisko laittoi numeron hakuun, tulos oli joko salainen tai prepaidliittymä. Sillä veljen hullulla akalla on kuulemma prepaidliittymä.
Voisiko olla niin, että se hullu olisi mennyt toisen hullun tykö vaikka noin sairaita asioita oli jo siitä naisesta paljastunut?? Jos näin on, sanon veljelle suorat sanat.
Sitä voi yrittää auttaa, yrittää tukea, yrittää kertoa että täytyy kunnioittaa itseään, mutta jos mikään niistä ei mene perille, niin se on voi voi.
Jos veli on nyt taas mennyt vehtaamaan sen sairaan muijan kanssa ja tulee valittamaan, niin minun täytyy sanoa, että en aio kuunnella. Menköön valittamaan omalle kuvalleen, sillä hän kyllä tiesi, minkälainen ihminen se nainen on.
Jos ei itseään sen vertaa kunnioita, että pysyisi erossa ihmisistä jotka ei kunnioita ketään eivätkä saa aikaiseksi mitään hyvää.
Sairaita ihmisiä.

Tulee sellainen olo, ettei tässä maailmassa ole mitään toivoa. Ihmiset syövät toisensa elävältä monin eri tavoin.