2.3.06

Sisuksissa palaa!!

Ei ollut kirjasto edes auki kun jo Bad Mama on liikenteessä kaupungilla.. mutta odotus kävi nopeasti lehtisalissa, joka kyllä oli auki, Pelit-lehden seurassa. Ja sisälsipä tuo kirottu viettelysten lehti pirullisen ennakkoarvostelun.
Pakko se on se xbox 360 tai hyvä pelikone hankkia. Artikkeli jota erityisen tarkkaan silmäilin käsitteli nimittäin uutta (ei vielä ilmestynyttä) Elder Scrolls: Oblivion-peliä.
HYvä luoja! Ne näkymät mitkä kuvissa paljastuivat, kaikki mitä pelistä kerrottiin.!!!!!!!!!!!!:
Sielussa alkoi aivan palaa kauhea pelihimo, suorastaan tuska! Täytyyhän sitä peliä päästä pelaamaan - oman kodin rauhassa! Joku päivä.
On mukavaa että viitsitään tehdä pelejä, jotka oikeasti ovat hyviä, pelejä, jotka eivät ole liian helppoja (tosin Morrowind muodostui pikkuhiljaa liika helpoksi, kun varastelu oli liian helppoa, ja alkoi jo kaikki maailman salaisuudet tietää sekopäisen pelaamisen seurauksena. Kysykää vaikka melkein mitä vaan, Carmabal kertoo mitä se tai tämä löytyy.) ja pelejä, joita saa takoa vaikka maailmanloppuun asti. Lyhyt peli on tökerö kiro. Niinkuin lyhyt elokuva. Yleensä. Ellei se ole hämmästyttävän nasevan tiukka, formattiinsa sopiva hetken huuma.