18.5.06

Little Lephracons Live in a Grave

Kotisohvien juontajat ovat jälleen täällä. Joistakin euroviisuviisuista voi vain sanoa että VOI *****! Kypros lauloi umm.. keuhkoilla. Irlannin edustajaa panis jos se suostuisi olemaan laulamatta, valkovenäjä - kaikkien pissislaululen isoäiti, Andorra - kalasti sukkanauhoilla vanhapoika ääniä, monaco arvoituksellisesti:. rakkaus on sitruuna.

Nauruunhan tässä kuolee - parasta viihdettä koskaan!!

(EEO - Kokkoladance)

Makedonia - ihan turha edes yrittää mainita Shakiraa tai Beyoncéa kappaleessa.. huh huh... Niin ja Belgian kappaleen säkeistössä oli tökerö Depeche Mode ripoff-sample. Puolalla omituinen Army of Lovers kopio - ei kamalin kuitenkaan edustuskappaleista.

VENÄJÄ! Erimielenkiintoinen loppuhuipennus - 10 pistettä ja papukaijamerkki!! Turkki on köyhän miehen madonna - tosin väliosion lonkan ylösiskuista plussaa sekä hienosta tähtimuodostelmasta.. Ukrainalle pisteitä veikeästä haitarisamplesta. Muuten kammottava. (JEE pian tulee SUOMI ja SUOMIPERKELEET)

SUOMI SUOMI SUOMI SUOMI SUOMI!!!!
hard rock halleluja!!!! UPIAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eihän tästä Hollannin pilvimuijista voi edes noin Lordin jälkeen. Olisi hienoa jos kukaan ei taputtaisi vaan koko salin valtaisi tyyni ja kurja hiljaisuus.
Liettua - votevotevotevotevotevote. I vont. hitto mikä älyn voitto. Voi vain kuvitella millainen aivoriihi noilla on ollut kun keksivät että voivat mennä Eurovisioihin. Portugalista haluaisin tietää kuka on noi naiset stailannut??!!? Ei voi olla totta. Niin ja kamala Waterloo-plagiointi.
Sweden oi sweden. Carola on umm... voittamaton. Viron käsikoreografia on huippuunsa hiottu, vaikka laulaja onki ruåtsalainen.
Bosnia Herzegovina yllättää aina iloisesti - tykkäsin viimeksikin, tykkään nytkin. (myös Carmabalissa on pala yltiöromantikkoa, myönnetään myönnetään.)

Islantihan oli oma luku itsessään. Koskaan ei ole semifinaali näin upeisiin buuauksiin päättynyt. Voi Silvio Knight. Paras lavashow suomen jälkeen. Pitääkö antaa sääliääni?

Ompas psykedeelinen väliaikashow - HOPLAA!

Jännitys tiivistyy.... REsulten saapuu, kämmenet hikoaa.
Finalistit-
10. Venäjä.
9. Makedonia.
8. Bosnia Herzegovina.
7. Liettua.
6. SUOMI SUOMI SUOMI SUOMI SUOMI! HISTORIAA!
5. Ukraina.
4. Irlanti.
3. Sweedeni. What a surprise.
2. Turkki.
1. Armenia.

Son siinä!!! Son siinä! SUOMI SUOMI SUOMI SUOMI!