18.5.06

Sheriffi on talossa!

Tökeröimmät koskaan keksityt muotiluomukset!

Nro Uno:

VYÖLAUKKU. Vyölaukku. Tuo sana kertoo jo kaiken mitä koskaan halusit tietää kyseenalaisesta kapistuksesta. Miksi kukaan on koskaan sen keksinyt on täysin älykkyyden toisella puolen minulle ja varmasti monelle muullekin. Luulin, että se jäi unholaan viimeksi 1990-luvun alussa, jolloin niitä viimeksi olen nähnyt julkisella paikalla, mutta Sex in the City todisti asian vääräksi! GAH! UHHH! AGAHH!
Näky on palanut verkkokalvoilleni iäksi. Kiiltonahkainen violetin värinen vyölaukku sen mikä-se-nyt-olikaan näyttelijättären kapealla uumalla. KAMMOTUS! SAppi polttaa kurkun perällä. Toivon melkein että jotain aivan yhtä järkyttävää keksitään sen tilalle.

Nro 2:

Pillifarkut. No okei, joskus 80-luvulla ne ehkä, ja vain ehkä ajoivat asiansa jollain tukkahevirokkareilla ja niitten faneilla, mutta ne tulevat taas - ja taas - ja taas!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! Vain tikkajalkaisimmat ihmiskunnan edustajat saattavat näyttää edes sentin viehättäviltä pillifarkut jalassaan, mutta eihän niitten käyttöä ole kokorajoituksin määrätty. Samaan kategoriaan putoavat nuo ikiihanat legginsit, kaikkien keski-ikäisten, ylipainoisten, selluliittireitisten naisten suosikit. Niin ja niitten 80-luku diggareitten. Ei tästä aiheesta enää voi muuta sanoa.

Nro Tre:

Jumalattomat olkatoppauspusakat. Juuri niin, luitte oikein, jumalattomat. Mikä yllätys, että kyseessä on jälleen 80-luvun hittituote. Sellainen kolmionmallinen litruisesta kankaasta oleva pusero, jossa hihansuut imee ranteita ja olkasaumaan on harsittu se n. 5 senttiä paksu olkatoppaus-mauttomuus. Nämäkin kokaiinipöllyisen juppisuunnittelijan "luomukset" tulivat tutuimmiksi varmaan musiikkivideoista. Eikai kukaan oikeasti mahtuisi oviaukoista sisään sellaisessa retkeleessä..

Nro 4:

Mikä tahansa neonvärinen, oli se sitten vyötärölle jollain kammottavalla vyöllä rutistetut farkut, joihin oli tussilla jotain tökeröä töhritty tai vähän niitten farkkujen ylle ylettyvä napapaita, jossa piti hiljaa liikkua ettei tissit paista välistä. Lisätään accessoriesseihin vaikkapa neonkeltainen hiusdonitsi, isot roikkuvat korvarenkaat (nekin neonväriset), littanat tennarit ja purkka suuhun.
Yes. 90 luku. Hyi helvetti.

Nro Femma:

Pissispaidat. Eli paidat joissa lukee vaikkapa että Devil, ja sitten siinä on sellainen söpö painatus, jossa sellainen ihqusöpö paholainen pitää hännästään kiinni. Menkää itseenne. Ei paidoissa saa lukea mitään.. paitsi ehkä bändipaidoissa, jotka ovat genre itsessään. Niin tai sitten niissä paidoissa on vuosiluku 78. Miksi pirussa 14 tai 13 vuotiaalla pissiksellä on paidassa vuosiluku 78?? Vanhentaako se? Ei tasan vanhenna. Karmeaa. Itkuhan tässä pian tulee.

Nro 6:

Leningrad Cowboys-kengän kärjet. Tämän hetken suurin hitti. Ehkä. Ei mielestäni. En ole koskaan mitään yhtä epähyödyllistä nähnyt, ja silti minua ollaan aivopesemässä ajattelemaan että sellaiset epäinhimilliset rutkut on ok. SAVE ME! Tässä tehtaillaan väkipakolla ihmisille varvasvaivoja, nykyajan nuoret sitten vanhainkodissa itkevät pilalle menneitä omituisen muotoisia jalkateriään. Sen siitä saavat. Höh.
Ja miksi kukaan haluaisi jalkansa näyttävän isommalta mitä se oikeasti on? Senhän ne kärjet tekevät.

Ja lopuksi Grande Finale, Piste i-n päällä, salaisuus kaiken alla!!
(Olen omistanut näistä yllämainituista itemeistä 3!)
Se joka arvaa oikean yhdistelmän saa palkinnon!

5 Comments:

Blogger Ugus said...

Haha, pissispaitoja sulla ainakin on ollut. On kuviakin todisteena. Muita onkin jo hiukka vaikeampi kuvitella. Ööh... vyölaukku ja pillifarkut?

2:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Elikkäs ensin arvaus...
1. pissispaita
2. pillifarkut
3. se neonvärinen napapaita... (siskon vanha ;))

Sitte tunnustus... Hävettää ihan itteeki, mutta mulla on ollu oikeesti nuo kaikki! Oon sen verran jo vanha että olin nuori 80-luvulla ja nuo oli muka muotia, HYI!!!
Tosiaan rippijuhlissa mulla oli kolme metriä leveet ja kaks korkeet olkatoppaukset lyhyessä jakussa... ja niin oli kaikilla muillaki... oli sitte kirkko pikkusen täynnä vaahtomuovia, ei meinannu pappi sekaan mahtua :).
T:Aina vaan mää

6:10 ip.  
Blogger Jani said...

Pissispaidat kun Ugus lupasi todistaa niin oletan että jäljellä on enää kaksi veikattavaa ja niiden kohdille sijoittaisin pillifarkut minäkin toisena, ja toisena sitten tuon kohdan neljä. Kai sullakin nyt joskus jotain neonväristä on ollut!

Mulla oli joskus neonkeltaiset henkselit. Ne olivat hienot. Tekisi mieleni sellaisia taas.

4:45 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Villi veikkaus: nro:t 1, 2 ja 4. Luulisi että mulla olis näissä arpajaisissa kotikenttäetu - olenhan ollut läsnä jotakuinkin noista ajasta asti - mutta yllättävän hyvin on päässyt nuo kaameudet, lapsuus/teiniajan kauhut unohtumaan. Onneksi.

Mutta nyt kun kerran sohaisit aihetta, saamasi pitää! Ensinnäkin, mulla on hämärä muistikuva (ehkä jopa valokuvasta peräisin), että sulla oli vyölaukku - kaikillahan oli... Ja tietenki pillifarkut...minkä muun kera bootseja voisi pitää?! (Niin, ja menisikö lisäksi kirjavat pyöräilyshortsit tähän kategoriaan kun kerran legginsitkin? Voi tosin olla että sekoitan nyt sut johonkin toiseen, joka syyllistyi tähän rikokseen). No, muistelen myös, että sulla oli joko neonvärinen vyö, ja/tai neonvärisiä somisteita farkuissa - ja ihan varmasti neonvärinen takki! (Tämän muistan elävästi, koska kerran tulit kouluun tuo takki ja olkihattu päässä...) Niin.

Mutta lähes 100% varma olen, että kaapissasi ei kummitellut olkatoppaushirviöitä - eihän ne oikeen mikään lasten juttu kummiskaan olleet. Hope so. Pissispaitoja et milestäni käyttänyt - en minä niitä paitojasi sellaisiksi oikein laskisi. Ja sitä paitsi käytin jo sallitut 3 vaihtoehtoa.

4:53 ip.  
Blogger Carmabal said...

DAmn it!!

5:07 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home