13.6.06

Love is.. (oh sorry..) Death is in the air...

PAAHDUN - kuin kalpea läskipähkinä auringon porotuksessa, tatuoinnit sislaavat tirisevän rasvan seassa, on kuin saunassa kävelisi. AK mutta ei saa valittaa!! Nyt on kesä saapunut myös insmouthiin! Ja pian saapuu Bad Mama provinssiin! Sain hoideltua asiani, niin raha- kuin lapsenhoitoasiani siihen malliin että torstaina lähden ja sunnuntaina illalla palaan - ja lippukin on kolmelle päivälle! Ja vielä hienommat asusteet - lupaan ottaa kuvamateriaalia The Black Fairy - puvustani, jossa aion seinäjokea terrorisoida ja riipustaa ainakin yhden kuvan myös teidän lukijoiden iloksenne!(mikäli sikäli se ilo on..)

Keskustassa on varmaan kolmekymmentä astetta kuuma ja tänään pitäisi mukama istua sisällä illalla ja ommella ----- MEKKOJA! Saa nähdä millainen osanotto moiseen talkooseen saapuu - nyt mitataan harrastajan intohimoisuus maileissa.
Oman mekkoni ompelin jo toki sunnuntaina, and some more. Mutta näin hienolla ilmalla ei enää kehtaa istua koneen ääressä, vaan täytyy mennä paremmin (ainakin toivottavasti) ilmastoituun sisätilaan - pankkiin - hoitamaan kanttisia laina-asioita. Niin tai mistäs pirusta minä tiedän ovatko ne lainat ahdettu kanttiin, kulmaan, kaareen vai kolmioon vaiko peräti aivan johonkin mielikuvitukselliseen kuvioon. Viska see. See.