22.5.06

Mitäs Tilasitte!!!!

Aivan näin.

Kukaan ei voi sitä huutamisen määrää näin jälkeenpäin kuvitella, kun Judilla katselimme Euroviisujen finaaleja videotykin kautta isolta kankaalta - pisteiden laskun vaiheessa joka kerta kun suomi sai pisteitä, nousi koko konkkaronkka pystyasentoon ja sellainen kirkuminen että korvat soi vieläkin. Herra jumala sitä hikoamista ja rystysten ja polvien? puremista, vieressäni istuva ihminen puri nimittäin polveani, sekä kommenttien sekopäisyyttä. Niistä muistaan mm. flymaxan "MISSÄ ON CAROLA, MISSÄ ON CAROLA!!" Jokseenkin ivallisella äänensävyllä, sekä "Mää itken jos Lordi voittaa" by R33ta. En tiedä tarkoittiko hän hyvässä mielessä vai pahassa.

Mutta LORDI tuli ja voitti EUROVIISUT!!! USKOMATONTA!!! Te teitte sen!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGH!

Kyllä nyt nurisijoita hävettää niin että ei tarvi ulos edes tulla. Helvetti soikoon. Tämä oli kyllä seisova todiste siitä, ettei maailmassa olla aivan niin kaappiaivoisia kuin joskus tuntuu. Kiitos siitä, että toisin todistettiin.

Täytyy varmaan mennä sitten paikan päälle Euroviisuilemaan seuraavana vuonna, kun ne kerta historiallisesti suomen maalla järjestetään.

OH! Suit you!

1 Comments:

Blogger hpy said...

Onkohan Euroviisujen voittajasta koskaan puhuttu ja kirjoitettu maailmalla niin paljon kuin tamanvuotisesta hirviosta.

1:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home