2.6.06

Kehon eritteet

Ovat lentäneet kaaressa, turahtaneet suurissa määrissä, lianneet niin vaatteet, lakanat kuin välipatjatkin.
Tässä alkaa niin ikään kuin hermot loppua - eli Kristian kärsii jotain pirullista, kauan kestävää ripuli/oksennustautia.
Sinänsä on hermoja raastavaa kun toinen ei pysty juomaan maitoa, kaiken se oksentaa suorastaan manaajamaisessa kohtauksessa, jonka jälkeen vauvaparka ui korvakäytäviä myötän valkoisessa örkissään. Olen tänään jo aamuseitsämän ja kahdeksan välillä vaihtanut lakanat niin häkkisänkyyn (the poo was all over it!) kuin omaan vuoteeseenikin (the vomit was all over it!). Vauvalta alkaa vaatteet loppua kun kaikki on täynnä örkkiä ja ihanaista ripulikuoruketta. Mutta ei pysty varmaan vielä pestä pyykkiä kun pyykkinaru on täynnä niitä edellisiä lakanoita jotka piti pestä.
On se järkyttävää.
Pikkuista parkaa - se on mystistä miten siitä voi tulla niin paljon tavaraa ulos kun koko viikon on mennyt niin vähän sisälle. Ja silti jaksaa leikkiä ja nousta pystyyn jen jne eli ei kuitenkaan mitään kuoleman vakavaa. Ja nyt mummo siellä tuputtaa jotain nestetasapainoa korjaavaa kammottavaa nestettä lusikalla kun paralle on melkein kehittynyt jokin kammo tuttipulloja kohtaan. Mummot ne sen tuputtamisen osaa.

Alan etsiä myös uutta asuntoa - ihan yhteisön painostuksesta, sillä mamma sanoi että kaikki haluavat että muutan, kysyin että ketkä kaikki? Mamma vastasi että kaikki joitten kanssa hän on jutullet. Kumma juttu, ei kovin moni kylläkään ole niin sanonut. No, eipä haittane sillä oikeassa lienevät. Mystinen homeongelma ei ole nimittäin selvinnyt, ja ulkooveni ulkopuolella on silminnähtävä lävitse mätääntynyt kattoparru joka kertoo omaa karua tarinaansa.
Ja varmasti alkaa pian tila loppua kesken, kyllä se 3 huonetta ja keittiö olisi poikaa. Siinä voisi pitemmän aikaakin majailla.
Harmittaa vain - onhan tuo niin upea asunto. Mutta hiuksia nostattaa myös kolmen kuukauden postilaatikkoon kolahtava (sekään tiliin lohkaiseva) sähkölasku - n. 110 euroa. Not a nice thing, that one.

Että sellaista mukavaa tällä kertaa.

Saatana.

Kengätkin pitäis löytää.