29.5.06

Rasistien kokoukset (tervetuloa pellon laitaan)

Tuli pelottava ohjelma tuosta ykköseltä eilen kymmenen jälkeen. Taisi olla Sveitsiläinen dokumentointi rasistisien kansanliikkeitten yhdistymisestä ja sellaisesta. Aivan ahdisti. Ja sinänsä hauska juttu että Sveitsi (tuo kaikkien poliittisten vastausten maa), tekee dokumentin näin tukalasta aiheesta. Sillä tukala olo tuli sitä umpihulluutta katsellessa. Haastateltiin amerikkalaisten Klu Klux Klaania, jotain ihme rasismikirkkoa, kaiken maailman anti-semitistisiä liikkeitä, venäläisiä kammotusliikkeitä, kuten Blood and Honour ja jotain muita ja ihan noita natseja yms.
Dokumentissa keskeisessä osassa oli se, että kyseiset liikkeet muodostavat erittäin lojaaleja siteitä toisiinsa ja leviävät globaalisesti ympäriinsä toistensa tuella taistelussaan valkoisen rodun selviämisessä. Missä v*tun selviämisessä? Onko vaarassa kadota johonkin? Valkoinen ihminen on niin nuori olento muun värisiin verrattuna, että pelkäävätkö ne katoavansa yön ylitse jonnekin jos kaikkia muita ei tapeta tai ajeta johonkin Lichtensteinin kokoiseen valtioon asumaan vaikka päälleikkäin (sekös niitä miellyttäisi?).
Mikään ei ole niin kornia kuin natsipaska joka huitoo sieg heilia kädellä, sanoo ettei koskaan ole nähnyt ongelmaa jota ei väkivallalla voi selvittää, ja samaan henkäisyyn paasaa maailmasta, jossa ei tarvitse pelätä tummaihoisen ihmisen päällehyökkäystä kadulla? Excuse me vaan! Kukas tässä puukkoja huitoo hä?

Ja kaiken kamaluuden kiteytti tuon samaisen äijän ilmeisesti tytär, noin kymmenvuotias pikkutyttö, joka koko kammottavan puheen ajan seisoi armeijallisessa (ja orjallisessa) asennossa miehen vierellä lavalla, kuoleman vakava ilme kasvoillaan ja lopuksi teki niin harjoitellun ja täsmällisen sieg heil käsimerkin että sydänalaa kouraisi.

Tämä on sairas maailma.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

pelkästään kokkolakin on joskus sairas paikka. kun ollaan vain piknikillä kavereiden kaa puistossa niin siihen tulee jotain nuoria haastaan riitaa ja potkiin kun niide mielestä meillä oli tyhmät vaatteet !?!?

mun uus blogi:

runo.vuodatus.net

12:31 ip.  
Blogger Carmabal said...

Yes.. tell me about it! Tämä on suomen insmouth, jossain olisi umm.. vikaa jos ei teinit tulisi haastamaan riitaa.. kai..?

1:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home