27.7.06

Me dicunt aliena locutum

Jo JacklynTheRipper sen pisti paremmiksi sanoiksi kuin minä, itse idean saanut ihminen kykenisin, mutta vastustan silti kohtaloa ja aion kirjoittaa siitä silti. Ideani sain yöllä seistessäni parvekkeella. Hiljaisuus, pimeys, lämmin puuskittainen tuuli vasten ihoani. Oli hetki jollaisia on vain harvoin elämässä, täydellisen voiman hetki. Juuri se sellainen yöhetki jolloin pitäisi päästä outoihin paikkoihin hyvässä seurassa, mutten voinut lähteä sillä Kristian nukkui vuoteessaan. Mutta turhauma muuttui ensin ajatukseksi ja alkoi paisua ja paisua ja lopulta se oli valmis idea.

BLOODBALL

Koska Kokkolassa on niin vähän mitään minulle ja monille muille mieleistä erilaista toimintaa, päätin että on turha itkeä asian perään vaan tehdä sille jotain. Siis järjestäkäämme Bloodball! Lyhyesti sanottuna vampyyritanssiaiset – a.k.a juhlat. Ei mikään larppi vaan enemmänkin naamiaisjuhlat vankalla teemalla. Tiedän jo paikan jonka vuokra pitää selvittää, vanha puutalo vanhassa kaupungissa, jossa myös isäni piti hääjuhlansa. Päässäni ovat valmiina kutsun ulkoasu (sillä juhliin pääsee vain kutsutut v.i.p:t ja avecit), paikan rekvisitointi ja muita yksityiskohtia tietenkin. Järjestämme siis JTR kanssa oikein kunnon verijuhlat hihhuleitten ja muitten jeesustelijoitten kauhuksi – ja täällähän niitä riittää, mutta jos on paljon hallelujaelementtiä löytyy aina vastakulttuuri. Emme tietenkään tahdo juhliin mitä puolivillaisella innostuksella mukana olevia surkimuksia, vaan ihmisiä joita aihe kiehtoo ja jotka ovat valmiita todella panostamaan omaan pukuunsa vähintään.
Jokainen tulija valitsee oman vampyyriklaaninsa The Masquerade vampyyripelistä ja vaatettaa itsensä sen mukaisesti (itse houkuttaisi tuo Malkavian – hulluja oraakkeleita jne.). Juhlissa juodaan vain punaisia juomia (eli jos tahtoo kaljaa, saa värjätä sen punaiseksi tai juoda tummaa kaljaa) ja kuunnellaan vähän erilaista musiikkia, tanssiminen on sallittua. Tuskin pelimiestä siis tulee kuulemaan niissä juhlissa. Tai jotain saakelin pussycatdollsia.
Jos alkaa kiinnostaa, saa ihmeessä ottaa yhteyttä vaikka mistä olisi..

Äitini kommentti oli tosin jostain aivan toisesta maailmasta kun hullunkiilto silmissä ja vaahto huulilla selitin hienoa ideaani. Hän kysyi että mitäs me sitten teemme jos sinne tuleekin oikeita vampyyreita? Katsoin kummasti ja sanoin että toivottaisin kädet avoinna tervetulleiksi, älytöntä edes kysyä. HA!