8.11.05

Ärsyttävät epäkohdat

Vaikka seuraankin joka torstai Alias-sarjaa, on tässä supersalainenagenttisekoilussa aivan kammottavia epäkohtia jotka yhä uudestaan ja uudestaan saavat katsojansa puremaan hammasta. Kun toiminta on kovimmillaan, ne eivät niin häiritse, mutta kun hiukan hidastetaan tahtia ja näytetään yhtä kuvaa pitempään kuin ne jänistyttävät 2 sekuntia, pistävät karmeudet silmään.
Kuten vaikka lapsikin tietää, että jos on tottunut aseella-ampuja ja vieläpä agentti joka puhuu varmaan viittätoista eri kieltä ja osaa kaikenmaailman potkuja ja sun muuta, niin ei koskaan sulje silmiään kun ampuu. Oli aivan hermojaraastavaa katsoa kohtausta jossa Sydney ja hänen siskonsa olivat ampumaradalla ja räiskivät aseilla maalia. Joka kerta kun ase laukesi niin silmät puristuivat paniikinomaisesti kiinni. Hitto soikoon. Jos muka kuvittelee koskaan mihinkään osuvansa, niin silmät auki ääliöt! Ja olen melko varma että kukaan oikea CIA- agentti ei sulje silmiään joutuessaan ampumaan aseella. Sellaiset sukkahousut karsitaan jo salainen agentti- koulutuksessa jo ekoina päivinä. höh.
Toinen aivan yhtä ärsyttävä epäkohta on se sama vanha, joka löytyy joka pirun teeveesarjasta ja leffasta, ainakin yleensä, WOW to the gods, jos ei löydy. Kauheaa mättämistä ja tappelemista, päitä hakataan teräviin kulmiin, naamoja mätkitään raudankovin salainen-agentti-nyrkein ja raajoja väännellään ja pudotaan kaikenmaailman paikoista alas. En ole tainnut kovin monta kertaa nähdä ainoataan mustelmaa kenelläkään, paitsi ehkä jollain pahiksella. Ja nekin kerrat laskettavissa varmaankin kahden käden sormilla ja ollaan jo menossa kuitenkin 3 tuotantokaudessa. Sekin jakso 1 kaudelta, missä Sydneyltä kiskotaan poskihampaita jossain indokiinassa kidutusmeiningillä, niin ei muka ole ollenkaan muutama päivä sen jälkeen naama turvoksissa. HAH! Monet ovat kertoneet että kun heiltä on vaikkapa poistettu viisaudenhampaita, on naama leivottu aivan uuteen uskoon melkein viikoksi. Itse en tiedä kun ei ole noita viisaudenhampaita näkynyt tahi kuulunut.
Vaan ehkäpä se CIA on keksinyt jossain ihme laboratooriossaan sellaisen lääkkeen tai voiteen joka ehkäisee mustelmat tai poistaa ne kokonaan vain tunneissa. Muutenhan jäisivät nuo salaiset agentin ruojakkeet kiinni peite-elämissään kun tulisivat joka työmatkalta takaisin aivan mössöksi hakattuina. Ehkä niillä on jopa alienteknologiaa, sellainen arkku, johon lasketaan mössöksi muusattu agenttiparka ja sitten se parantuu siellä entistä ehommaksi, niin että voi mennä vaikka illalla takaisin miekan ruoaksi niin sanotusti.
Höö.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Eipä tuosta epäkohtien luettelosta jäänytkään puuttumaan kuin tekniikantuntijan mielestä se, että rosvo/pahis soittaa poliisille/hyvikselle ja selittelee ummet ja lammet ja hyviksen ympärillä alkaa hirmuinen kuhina ja sitten sen puhelun päätyttyä todetaan, ettei puhelua "ehditty" jäljittää.

Ikään kuin kaikkien puhelujen täsmällisiä lähtöpisteita ei olisi pystytty saamaan selville sekunnin murto-osassa jo miljoona vuotta sitten.

4:50 ip.  
Blogger Carmabal said...

Sanoppa muuta! Sanoppa muut!

1:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home