26.10.05

Että sellanen setti

Niin että löysimpä kehnoimman kamaluujen koko uutuushyllykästä eilen filkkarissa. Voi luoja! Voiko näin huonoa elokuvaa ollakaan??! Voi. Voi. voivoivoivoi.
No, ainakin se tarjosi kunnon naurun remakat minulle ja JaqlinTheRipperille.
Kyseessä on ajan ja rahan tuhlaus nimeltä Dracula 3000. Huoh. Yleensäkin vampyyrifilmi joka sijoittuu tulevaisuuteen vaikuttaa aika väsyneeltä, mutta että jaksetaan vieläkin plagioida koko Dracula häsväystä. Kaikki muu on pyhäinhäväistystä ainakin yleensä, kun Francis Ford Coppola teki jo parhaan mahdollisen elokuvan aiheesta.
Mutta tähän kamaluuteen oli budjettina käytetty ehkä n. 10 000 dollaria, jos sitäkään ja suurin osa siitä Udo Kierin ja sen Starshiptroopers tähden mukaan houkuttelemiseen. Niin ja olihan siinä COOLIO. Veikkaan että coolio maksoi puolet arvioidusta budjetista. Ohjaajaksi oli ilmiselvästi saatu joku sellaisista tyypeistä joka päivätyönään filmaa englantilaisia teineille tarkoitettuja teeveesarjoja. Tiedätte mitä tarkoitan jos koskaan olette sellaiseen ohjelmaan törmänneet. Samaan syssyyn oli tungettu joku sellaisen sarjan "erikoistehoste"tyyppi. Huoh. Ja dialogin oli kirjoittanut todennäköisesti joku 14-vuotias pojankloppi joka oli nähnyt elokuvat Alien4, Rocky Horror Picture Show´n, Draculan ja sen maailman huonoimman vampyyrielokuvan, Yön Lapset.
En kyllä ymmärrä miten näin huonoa elokuvaa on edes kehdattu levittää. Tätä voi katsoa vain paskan estetiikan hc-harrastajat, koska itselläkin teki tiukkaa välissä. Sanotaanko että pään puistelua ja "EIEIEIEIEIEIEIIEIEIEI…." voivottelua kuului paljon.
En edes tahtoisi mennä tähän aiheeseen, mutta tulevaisuuteen sijoittuvana elokuvana tässä oli aivan uskomattomasti järjettömiä epäjohdonmukaisuuksia, jotka saivat raivohulluuden valtaan. Uskontoja ei enää ollut, eräs henkilö jopa kysyi elokuvan aikana, kuka jumala on, epätietoisena, krusifiksit oli kielletty mutta hasis oli laillistettu vuonna 2950??? Ja vieläkin sanottiin että Pahus! Niin ja kaiken, aivan kaiken huippuna aluksen erään huoneen seinällä roikkui NEUVOSTOLIITON LIPPU!!! AAHHhaahhahahahhahahHHAHHAHAHhhahahAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Joopa joo.
Että sellainen scifi/kauhuelokuva. hm.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Täytyy kyllä sanoa, että Dracula 3000 taisi tämän perusteella lunastaa nimensä asettamat ennakko-odotukset. Mitähän ihmettä tuonkin tekijöillä oikein on päässä liikkunut?

- Joo, kuule mulla ois tämmönen oikein huippuidis: tehdään vampyyrielokuva.
- Eh, eikös niitä ole tehty jo liiankin kanssa?
- Niin niin, mutta tässä oiskin kato jotain aivan ennennäkemätöntä: nää vampyyrit ois niinku... tulevaisuudessa!

Missä, missä on ollut se järjen ääni, jonka tuossa vaiheessa kuuluu sanoa, että:

- Joo, mitä jos kuule menet kotiisi kehittelemään sitä. Noin tuhanneksi vuodeksi.

2:42 ip.  
Blogger Carmabal said...

Well said! Well said!! Joo, kyllä se ihmetys oli aivan ennennäkemätöntä, mutta kyllä se silti löi laudalta jopa ne paskaiset odotukset joita meillä siitä rainasta oli! Ne filkkarissa pian tuntee mut sinä tyttönä joka lainaa niitä aivan scheisseja elokuvia. Kyseenalainen fame?

11:46 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home