1.11.04

Subpulma

Maailmassa on monenlaisia asioita. Kuten esimerkiksi suunnattoman tylsiä hetkiä, jopa niin tylsiä, ettei mikään mennyt iloisuus sitä kykene paikkaamaan laastin lailla.
Niinä hetkinä melkein rukoilen syvällä sisimmässäni että tietokoneeni olisi niin hyvä, että voisin pelata joka civilization 3 lisäosineen, newerwinternightsia lisäosineen ja morrowindia lisäosineen. Siis ihan oikeasti. Kuola melkein valuu pitkin leukaa ja silmät lurpsahtavat puoliumpinaisiksi ja sydäntä jyskää. Sillä kun hyvät pelit ovat hyviä... ne todella tottavieköön ovat.

Huokaisu. Jos minulla olisi nyt 500 tai 600 euroa, saisin koottua todella tarpeeksi hyvän koneen näitä toimintoja ja muitakin kivuuksia varten. Mutta kun ei ole - Paitsi että perkele vähän aikaa sitten tilillä oli yli 1000 euroa. Tosin ne eivät oikeastaan olleet minun rahojani, vaan menivät yhtä suuren laskuun kaikki rahat. Pois vaan.

Joskus toivon, että minullakin olisi vanhemmat, jotka tahtoisivat ja ennenkaikkea kykenisivät rahallisesti tukemaan minua sellaisissa elämän suurissa hankinnoissa, kuten ajokortin hankkimisessa, tai tuossa tietokoneessa. Sillä molempia tarvitsen kipeästi. Molemmat olisivat tärkeät. Ja siihen päälle vielä hyvä mikki, siihen hyvään koneeseen joku neliraituriohjelma ja eikun nauhoittamaan musiikkia. Saisin tehtyä vaikka mitä.

Kun olisi ajokortti, ajaisin vaikka mihin töihin opettamaan tanssia, ja voisin tehdä niin paljon töitä, että työssäoloehto täyttyisi ja sitten jos olisi se hyvä kone, tulostin, mikki ja kännykkä johon saa internetyhteyden niin voisin tehdä kirjoja, musiikkia, kuvia ja hitto soikoon! Vaikka mitä!! Voisin ehkä tehdä jopa internetsivut ja alkaa myydä niitten kautta mittatilaustöinä esiintymispukuja, joita osaisin tehdä!!!

RAAAAAAAGGGHHHH!

Eli mitä voimme tästä päätellä? Maailma on epäreilu minua kohtaan.

Ei voi muuta tehdä, muuta kuin jatkaa wordpadilla kirjoittamista, kehnografikkaisten pelien pelaamista, musiikin tekemistä kirjaan, niitten töitten tekemistä jalan ja silloin tällöin surkeasti mangutulla kyydillä ja asujen värkkäämistä. Ja piirtämistä. Ja tanssimista.

(Mutta ku voisin tehdä niin paljon enemmänkin. Mutta vain silloin kun itseni tekisi mieli!)