18.11.04

Robert Smith and myself

Eh.... miten tämän nyt aloittaisi. Harvemmin ketkään millään tavalla idolin kaltaiset tunkeutuvat uniini, mutta nyt se tapahtui.. ja vieläpä mitä oudommalla tavalla.

Näin siis unta Robert Smithistä, tuosta ihanaisesta The Cure-yhtyeen laulajasta ja keulahahmosta mustine, takutettuine tukkineen, suttuisine huulipunineen ja mustiksi tuhrittuine silmineen. Pidän curen musiikista, itseasiassa se on yksi niistä yhtyeistä, jota voisi kuunnella vaikka maailmanloppuun asti. The Disintegrationin ihanat, leijuvat ja kaikenläpi tunkevat melodiat ja tunnelmat, Head on the Doorin upeat kappaleet, Wishin kertakaikkinen mahtavuus, Bloodrosesin kertakaikkinen kauneus, Pornographyn nerokkuus ja uuden läpän mainious+kaikki ne kokoelmat, joita jaksaa kuunnella. HUOH. On se vain kaunista ja ihanaa musiikkia. Niin ja yksi alltime favoureista unohtui; Kiss me Kiss me Kiss me.

No enivei... Tässä unessani oli Robert Smithin vankina. (Naurakaa vain, ruojat!) Ja se oli todella kammottava ja ilkeä, R seuras mua joka huoneeseen, koskaan ei saanut hetken rauhaa. Mies oli muuttunut varsinaiseksi demoniksi, löi, huusi, kidutti jne jne.. (voitte tai ette voi kuvitella, suit yourself) No, Robert ei päästänyt mua lähtemään, piti mua vain vankinaan ja orjanaan. Vihasin sitä ja suunnittelin kokoajan tappavani sen, jotta pääsisin vapaaksi tuosta karmeasta ikeestä.
Yksi ilta sitten unessani väsyin kertakaikkisesti Robertin kiusaamiseen, kertakaikkinen ahdistus valtasi mieleni ja en jaksanut enää taistella vastaan.
Kaaduin vuoteeseen makaamaan mieleltäni täysin järkkyneenä ja sitten Robert hiipi viereeni ja kietoutui ympärilleni kuin hämähäkki(spiderman is coming tonight....). Ajattelin että no voi helvetti, aikooko se nyt vielä raiskatakin mut kaiken kukkuraksi!
Sitten Robert alkoi laulaa...
Ja välitön reaktio oli, sydän alkoi hakata, hengitys muuttui nopeaksi, nivusissa alkoi tuntua lämpöä. ORGASMI.

?????????????????????????????????????????????????????

Siis niinkuin huh? Heräsin unesta jonkinajan kuluttua ja täysin ihmeissäni, mikä on alkanut viimeaikaisten unien valossa olla lähinnä vakio eikä poikkeus.

Että semmoista tälläkertaa.

Go figure.