16.11.04

Aamunavaus/Joulunavaus/Ruumiinavaus

Jaa...a. Joskus sitä havahtuu ajattelemaan kaikessa rauhassa, että omaan elämään on sittenkin tyytyväinen. Rauhaani ei häirinnyt edes uhkailuposti, jossa vaadittiin maksamaan heti, siis aivan heti(tai ainakin viikon kuluessa)eräs erääntynyt lasku.
Otin iloisena laskun ja läksin sitä maksamaan, koska pystyin. Tietenkään rahaa ei ole tarpeeksi ja moni lasku jäi vielä odottelemaan vuoroaan, samoin jokunen velka, joka aikoinaan on ihmisille kerääntynyt. Mutta jotenkin tunne siitä, että kyllä se kaikki maailman raha mullekin riittää sen verran että saan maksettua ne omani pois.

Tänään sain huikean idean. Soitin paikallislehteen ja kysyin olisiko ne kiinnostuneet tekemään juttua mun esiintyvästä ryhmästä. Heitin siihen samalla vihjauksen, että saatamme järjestää esityksen ennen joulua. Siitä ajatus ponkaisi heti ylös! Minähän järjestän sellaisen näytöksen! Otin heti selville yhden esiintyjän, erään toisen opettajan puhelinnumeron ja aion vielä houkutella hyvän ystäväni Hullu Hemulin mukaan myös. Ajattelin että lipputulot voidaan tilavuokran jälkeen jakaa tasan joka iikan kanssa, jotka esiintyvät ja siinä se. Ideana oli ihan tunnin show. Sellainen on helppo saada aikaan. Katsojia tulee varmasti.
Toisekseen, sain sen lehtijutun käynnistymään, ne tulee sunnuntaina tunnilleni hiukan haastattelemaan ja ottamaan poseerauskuvan.

IHANAA!

Joskus elämäkin on siis ihanaa. Ja eilen ompelin uuden esiintymisasun ja aloin jopa ompelemaan siihen niitä koristeitakin. Moni asia usein vain loksahtelee kohdalleen kuin jää natisee liitoksissaan kovassa pakkasessa tai kovassa lämmössä.

Valvoin taas eilen kello neljään asti aamulla. Alkaa vaikuttaa siltä, että unirytmini on jo aika tottunut tuollaiseen rytmiin. Neljältä nukkumaan kahdeltatoista-yhdeltä ylös. Joskus ehkä tahtoisi herätä hiukan aikaisemmin, mutta valtava inspiraation ja luomisen tuska joka puhaltaa läpi pääni ei salli sitä.
Piirrän pitkät yöt, teen taustatutkimusta tulevaa kirjaani varten. Viime yönä juuri kirjoitin maan "poliittista historiaa", merkittäviä henkilöitä, sotia, uskonnollista valveutumista ja taantumista. Amuón alkaa olla aika valmis maailma kaikkine asioineen. Vielä yhden kielen kehittäminen, ehkäpä lisää historian kehittämistä ja I´m all set to go!

Olen hartaasti päättänyt aloittaa kirjoittamisen joulukuussa. Ja suunnitteilla on, että kirjoitan kaksi tai tunnin joka päivä silloin kun on muitakin töitä, ja muina päivinä niin kauan kuin tekstiä tulee luontevasti. Eli puhumme jostakin 4 tunnista 10 tuntiin. Mahdollisuudet varpovat noitten välillä.

Suorastaan odotan joulukuuta, enkä siis pelkästään minkään kaupallistetun ja korporoidun jouluaaton takia. Sen varalle suunnitelmani ovat nämä.
---> Sauna.
---> Ulkona alasti hyppiminen saunan jälkeen.
---> Saunakalja, eli siideri, ehkä monta.
---> Ruokaa paljohkosti.
---> Muutaman lahjan aukaisu(en usko saavani paljoa lahjoja, olenhan tuhma.).
---> Olosta ja seurasta nauttiminen(mikäli seura on nautittavaa).
---> Kotiin luomaan, pelaamaan tai elokuvaa katsomaan.

Toivottavasti ne sitten tapahtuu juuri tässä järjestyksessä.....