22.7.05

György Peto

*Katselin uutisia eräs päivä ja siellä haastateltiin jotain muistaakseni talousalan ammattilaista nimeltä György Peto. Aivoni alkoivat raksuttaa.*

Jos olisin mies nimeltä György Peto, muuttaisin välittömästi Suomeen, mieluiten jonnekin isolle paikkakunnalle siksi, että nimeni ironian voisi muuttaa sulaksi kullaksi.

Asuisin kauniisti kalustetussa, modernissa yksiössä ja työskentelisin rahoitusalalla taatakseni oman rahallisuuteni.

Joka ilta kiertäisin kaupungin ravintoloita, yökerhoja ja klubeja, ja jakaisin hienoja norsunluunvärisiä käyntikorttejani, joissa lukisi pelkästään nimeni sekä puhelinnumero, josta minut tavottaisi.

Istuskelisin baarin puolella ja joisin vain uusimpia ja trendikkäimpiä drinkkejä.

Metsästäisin naisia. Aivan kaikenlaisia naisia. Vanhoja, nuoria, alaikäisiä. Isoja, pieniä ja keskikokoisia. Kauniita, rumia ja normaaleja. En saisi heistä tarpeekseen. Valttini olisi nimeni. Ja pian kaikki naiset tuntisivat minut nimeltä, sekä taidoiltani.
Pian he kaikki jonottaisivat hienostuneen yksiöni ovella tapellen hetkestä György Peton kanssa.

Sellainen olisi elämäni György Petona.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

ahhahhah`ha haa! Tämän jutun äärellä en voi kuin nauraa! Ehkä tänään kurjan mopin varressa häärätessäni naureskelen tuota György Petoa ja visiota sen elämästä vielä useaan otteeseen..

2:37 ip.  
Blogger Carmabal said...

Oikeesti! Heh. Mutta mietipä, eikö olisi karua, kun joutuisi elämään näin nimettynä! Kyllä minä siitä kaiken irti ottaisin.

5:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home