27.6.05

Sustain her with black magic

Lisää unimaailman inhoituksia.

Olin isosiskollani yötä juhannuksen alla, pelaamassa Civ3 heidän koneellaan, ja menin joskus kahden maissa yöllä nukkumaan. Tavaksi on tullut, että varsinkin oudoissa paikoissa näen varsin eriskummallisia unia. Poikkeus ei ollut tämäkään.

Näin unta isosiskoni vauvasta, Aurorasta. Aurora ei ollut unessa kuin aivan vastasyntynyt, mutta mahtui täysin kahdelle kämmenelleni kuin jokin käsittämättömän pieni keskonen tai nukke. Ehkä enemmän kuin jokin nukke, jolla oli pitkät valkoiset hiukset.
Minun piti kylvettää Aurora, ja läksin tekemään juuri sen. Kylvetys ei kuitenkaan aivan mennyt niinkuin olisi pitänyt. Oli kuin vesi olisi ollut jotenkin epäterveellistä Auroralle, sillä hänen vatsansa halkesi, kuin sulaneena ja suolet valuivat ulos. Menin paniikkiin ja juoksin mammani luokse itkien että olen tappanut Auroran.
Äitini vilkaisi tilannetta. Auroran suolet roikkuivat käsistäni verisinä. Hän vain tokaisi että kyllä se siitä, ei se ole niin vakavaa, kuin miltä se näyttää. En ollut uskoa moista sekoilua, mutta kun vilkaisin käsissäni retkottavaa vauvaa, alkoi se regeneroida siinä silmieni edessä ja hitaasti mutta varmasti suolet kipusivat takaisin omalle paikalleen ja vatsanahka alkoi paikkaantua.

Unessa tuli taas kaikkea sellaista, mitä ei oikein voi järkevästi selittää, mutta lopussa alkoi selvitä, että isosiskoni oli saanut selville, ettei Aurora ollutkaan terve, ja oli järkyttynyt siitä niin kovasti, että oli alkanut tutkia, miten voisi auttaa lastaan. Isosiskoni oli kuin olikin löytänyt keinon, ja piti Auroraa elossa jollain kammottavilla riiteillä, joissa uhrattiin jonkin naispuolisen erittäin pahan jumaluuden nimiin. Hän piti lastaan elossa mustalla magialla. Satuin näkemäänkin sellaisen riitin, ja se oli niin selkäpiitä karmiva, että heräsin uneen.

Kammottavaa.