7.2.05

Uskollisten Vaino

Maailma on julma paikka. Varsinkin silloin, kun löytyy ihmisiä, jotka elävät keskiaikaa, tai ovat tietentahtoen taantuneet tuohon aikaan.

Saatoin jo hikertää että löysin täydellisen asunnon asutettavaksi ison mahan ja sen jälkeen vauvan kanssa. Kyllä, todella löysin sen. Mutta sitten kuulin pelottavia juttuja pariskunnasta, joka vuokraa kyseistä asuntoa. Vaikka välitysfirman ukkeli oli sanonut ettei minun yksityisasiani(kuten raskauteni ja yksinhuoltajuuteni jo nyt)kuulu vuokranantajalle, halusin silti selvittää asian. Ei olisi hauska muuttaa ihanaan asuntoon, ja sitten joutua painostuksen alaiseksi että MUUTA! kun maha alkaa kasvaa, tai juuri synnyttäneenä. Minä en sellaista stressiä tarvitse.

No. Soitin välitysfirman ukkelille ja pyysin selvittämään, että nykyinen tilani on ihan ookoo vuokranantajille, koska olin kuullut juttua. Hetken päästä sain puhelun takaisin. Ja oli välitysfirman ukkelikin ihmeissään, että vielä nykyaikanakin jotkin ovat noin tiukkapipoisia. Sinne meni mahtava asunto.

PERKELEEN PERKELEEN PERKELEEN PERKELE!!!!

SAATANA!

JA HELVETTI.

Päätelmä: ei siis vanhoillislestaadiolaisia vuokraisäntiä. Ei.