19.1.05

Paskanheittoa

OH!
Mieleeni tuli välittömästi aihe tekstille, vaikka ensin suunnattomasti epäilinkin, että jaksaisin mitään oikeasti järkevää kirjoittaa.
Sain päätökseen eilen erittäin mainion kirjan, josta minua kumma kyllä varoitettiin Uguksen suunnalta. Kyse on Robin Hobbin Lordi Kultainen kirjasarjan ensimmäisestä osasta, joka tulee kolmen erittäin mainion Näkijän taru kirjan jälkeen. Ugus väitti uuden sarjan vesittävän edellisen täydellisesti, mutta enää en ole sitä mieltä.
Itseasiassa tämä uusi sarja tukee mainiosti vanhaa sarjaa, eihän päähenkilökään ole kuin 35-vuotias edellisen sarjan loppuessa. Ja tietenkin kirjailijan upea teksti luo jälleen uudet kujeet ja uudet ongelmat sivuille kuin jonkin suunnattoman kadehdittavan taikuuden avulla. Siis suosittelen.
Päätin sitten kirjan luettuani(n. 700 sivua kahdessa päivässä)jatkaa omaa projektiani, jota on jo 10 fontilla noin. 80 sivua, eli aivan kivasti koossa. Keksin siihen jopa loppuratkaisunkin ja muut puuttuvat osiot, joita olin tuskaillut koko syksyn. Sanches Caritana´s corp. tulee vielä näkemään päivänvalon, sanokaa minun sanoneeni. Kirjoitin taas siihen uuden luvun, luvun 12.
Tyytyväisyys on suunnaton.
Päätän tähän.
Jatkan ehkä jo huomenna, todennäköisimmin perjantaina.

1 Comments:

Blogger Ugus said...

Hö, minä vaan kertasin muualta kuulemiani puheita, en varsinaisesti ollut itse mitään mieltä. Sanansaattajaa taas laitetaan ahtaaseen tilanteeseen, tosin myönnettävä on, että Hobbin alkuperäinen Näkijä-trilogia oli sitä luokkaa tuhti annos että sen jatkaminen tuntuu jokseenkin turhalta, siis ajatuksena. Hyvä jos niin ei sitten kuitenkaan ole...

8:19 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home