6.2.05

Lake Amaya

Ah.. Katselen edessäni aukeavaa Vvardenfell-maailman karttaa. Silmä lepää tuossa hienosti suunnitellussa maailmassa. Kaikki tulivuoren purkaumien jättämät laavavirtojen urat, kauniit vanhan kulttuurin rauniot, häikäisevä pääkaupunki Vivec. Ja kaunis ilmasto, joka vaihtuu luonnon kanssa, riippuen minne menee suurella saarella. Jokin siinä kiehtoo.
Erityisesti tuo maailmoitten luominen, uusien kulttuurien sijoittaminen maailmaan, sen historian muokkaaminen. Se on kuin jotain mystistä nektaria sielulle. Ja aina on yhtä suuri ilo pelata vaikkapa pelinä hyvin suunniteltua, mielenkiintoista maailmaa.
Muistaakseni pelit-lehdessä sanottiin että jos pelaa Morrowindia, pelaa sitä elämäntapana, koska se on niin mukanaan vievä. Voisin ainakin sanoa sen olevan totta omalla kohdallani. Valitettavasti en vain voi mitenkään toimia, koska en omista sellaista konetta, jolla sitä voisi pelata- nyyh. Mutta olen vannoutunut, että hankin vielä sellainen koneen.

Uh. En jaksa enää edes aiheesta jatkaa, olen jauhanut siitä ennenkin. Ei ole viehättävää kuulostaa rikkinäiseltä levyltä, joten lopetan.