13.11.09

Dance ye Devils!

Tässä pitäis olla linkki!

Mutta miten hiivatissa saan näkymään sen täs sivulla silleen.. erm - *saa kohtauksen koska ei osaa käyttää tietokoneita* No silleen, suora linkki sinne tuuppariin, niin kerta, perkele. Saa kertoa, jos tietääpi.

3 Comments:

Blogger Jani said...

Hoo, sinäkö se siinä? Joudun surkean nettiyhteyteni ja tietokoneeni takia katsomaan YouTube-videot niin heikkolaatuisina, ettei pysty kasvoista tunnistamaan.

Julkaistun videon kuvauslaatikossa (videon oikealla puolella), alhaalla on "URL"- ja "Embed"-kentät. Jälkimmäinen on koodi, jonka sellaisenaan Bloggeriin kopioimalla sen videon pitäisi postaukseen ilmestyä. Voi kyllä olla että Bloggerin työkaluissa on joku helpompikin keino, mutta se työkalupalkki ei nyt minulla täällä jostain syystä lataudu (hias netti).

Minä tykkään kyllä linkeistä enemmän, kun noita upotettuja videoita en pysty ite ohjelmillani kattomaan. Mutta molempiahan voi käyttää rinnakkain.

6:30 ip.  
Blogger Carmabal said...

AA justiinsa.. juu minä kattelinki että mikä piru se embed siin o. Nyt tiedän!
Ja joo, minähän se sielä heilun kaikkine massoineni.

9:09 ip.  
Blogger Jani said...

Varsin viihdyttävää, varsinkin tuo jälkimmäisen kappaleen esitys. Jo pelkästään itämaisella musiikilla on minuun hassu vaikutus. Mutta noh, en sano enempää, jotten saa kaulimesta!

9:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home