14.12.06

Oudot bugit osa 1

Pelailin tuossa aiemmin Oblivionia.. ja kohtasin varsin oudon näyn kesken seikkailujani. Chorrolin kaupungissa sneakkailin erääseen taloon, jossa asustaa pariskunta joka pitää koirista. Sisään saavuttuani tuli yksi koirista nuuhkimaan hahmoani ja sen jälkeen juoksee talon isäntä innoissaan nyrkit pystyssä ja tappaa toisen koiristaan! Tämän murhateon jälkeen juoksee talon emäntä nyrkit pystyssä ja alkaa lätty lätistä pariskunnan välillä..
Sneakkasin sitten nurkkaan ja tuijottelin sieltä näkyä. Pariskunta hutkii paljailla nyrkeillä ja verimassat lentää seinäparruille ja kivilattialle kunnes mies kuolla kupsahti. Menin sen jälkeen juttelemaan naiselle, joka vain sanoi näin: "We just love our dogs! They're so nice too!" Hmm.
Myöhemmin menin ulos ja nainen käveli siellä kadulla. Joku tuli ja ampui naisen alas jousella ja nainen kaatui kuollen maahan. Otin corpselta rahat ja kun lähdin pois, näin kun paikallinen vartija tuli katsomaan ruumista, polvistui sen kohdalla ja kuulin mutinaa, "Hmph, a body. Seems like there's a murderer on the loose."
Siis mitä hittoa? En tiedä kuuluuko episodi peliin, vai onko tuo nyt joku maailman omituisin bugi.. Toivotaan että se selviää joskus..