29.11.06

State of Brilliance




Ihan huvituksen vuoksi tässä teille yksi sivu sarjakuvaa, jota aloin silloin jonain vuonna tehdä. Teen sen vielä joskus loppuun - aivan varmasti. Tämä on yksi suosikkisivuistani.. TEksteistä ei saa varmaan mitään selvää, mutta ei se haittaa, täytyyhän jotain jättää arvailujen varaan.

Niin ja viikonlopun aikana/jälkeen tulette tod.näköisesti näkemään kuvia päivitetystä Carmabalista, sillä aiomme ottaa hienoja kuvia kaverini kanssa toisistamme. Kun on niitä uusia asusteitakin joita esitellä.

Ja olen saanut nyt lähes kaikki modit Oblivioniinkin toimimaan - aloitin pelin Dremore Mortal-rodulla! Whoaa! Mutta täytyy käydä jättämässä rotumodin tekijälle kommentteja siitä, että niin harvinaisen rodun ollessa kyseessä, olisi kiva, jos olisi dremoroille ihan jotain omia questlineja ja muille hostileja Dremoroita, jotka taas olisivat pelaaja Dremoran kaveria. Ja että porukat ympäri Cyrodiilia todella reagoisivat siihen, että heidän edessään patsastelee pitkä ja pelottava dremora. Niin ja että niille olisi omia kypäriä. Tuntuu älyttömältä lykätä joku potta päähän, ja tadaa! sarvet otsikossa katoavat kuin taittuvat kumituntosarvet kuvun alle piiloon. I don´t think so.