21.11.06

Vanhaa rasvaa Vanhoille rasvoille

Olimme syömässä kokkolalaisessa texmex paikassa ja huomasin ranskalaisten olevan paistettu hieman vanhassa rasvassa. Huomautin tästä kaverilleni joka laukaisi niin hyvän linen (yllä mainittu), että päätin heti käyttää sitä otsikkona. Vanhaa rasvaa vanhoille rasvoille. Kyllä. Nokkelaa henkilökuntaa.

No, pääasia lienee se, että nyt minulla toimii netti ihan omassa kodissa, joka tuntuu todella surrealistiselta. Ja olen päivittänyt hiukan konettani muutenkin. Mm. lisämuistilla ja uudella näytönohjaimella (nVidia GeForce 7600 tietenkin) ja nyt pelittää Elder Scrolls IV Oblivion ja NWN 2. Ja varmaan jotain muitakin pelejä tulee ajan kanssa hankittua. Olisi kyllä nyt melkein paikoillaan jokin netinkäyttöohjeopas, sillä tuntuu siltä, että vaikka mitä käyttöä sille keksisi, jos osaisi sitten mennä eteenpäin niitten ideoittensa kanssa. Ja hyvä yhteyskin, otin 512, mutta täällä kokkolassa sai nyt ilmaisen kytkennän ja full-raten 1.3 asti, eli mitä 8 jotain megaa tai jotain se oli - palijo kuiteski!

Ja autokoulu sujuu hyvin, tänäänkin oli neljäs ajotunti, ajoimme jo keskustassa, ja joka kerta kuitenkin kehuja olen saanut, niin kai ne minusta auton ajajan leipoo.
Nyt tulee taas niin outo olo tästä oudosta tilanteesta, että aivot katkaisevat kaiken informaation. ÖÖÖ. Mutta voinhan kirjoittaa mitä vain - milloin vain ????

???????

1 Comments:

Blogger Ugus said...

Heh heh, ai mitä tahansa, no ei kai nyt sentään nettiinkään ihan mitä tahansa.

5:16 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home