20.10.06

Blood Ball I (2006)

Sujui erinomaisesti, vaikka väkeä olisikin saanut olla lisää. Meitä oli 17 ja Toreador ylivalta oli hirmuinen - suorastaan 8 Toreadoria. Ja minä olin ainut Malkavian, höh. Tilasta tuli koristeillamme hyvin muikean synkän näköinen ja pitänee vaatia valokuvamateriaalia mahdollisimman paljon fellow vampyyreilta, itse jo sain Judilta 18 kuvan sarjan. Ei siinä mitään ihmeellisiä kuvia ollut, mutta pitänee katsoa niistä parhaimmat päältä ja laittaa tänne tai jotain.

Jopa Snellmankodin talonmies oli positiivisesti yllättynyt vaikka kauheasti tilitti että ei saa sitten riehua ja varokaa ettei tule kutsumattomia vieraita (joita ei tullut) ja ei saa olla mitään keskenäisiä välienselvittelyjä. Varmaan rouva pelkäsi että hajotamme koko paikan pariksi tikuksi. Hän jopa antoi meidän lauantaina siivota ilmaiseksi ja kehui meitä rauhallisiksi vaikka näytimmekin pelottavilta ja että saamme tulla seuraavanakin vuonna. Kiittelimme kovasti. Paitsi että nauroimme myös partaamme. Hih! Talonmies nimittäin päivitteli että ei täällä ole hänen aikanaan ollut mitään tällaista pippaloa.

Ohjelmistoon kuului Nosferatun ohjailema tietovisa - joka oli juuri sopivan vaikea, ja joukkue jossa olin tuli toiseksi, JacklynTheRipper Setitistinä päätti kyykyttää ihmisiä ja pisti porukan taistelemaan Twister matolla, joka oli mielenkiintoista nähtävää kun kaikki olivat jonkinasteisissa hepeneissä. Itsekin kokeilin, vaikka saikin aika ylös hametta hivuuttaa. Sitten itse Malkavialaisena vedin jotain päätöntä, kaikenlaisia sanoja, verbejä ja substantiiveja ja muutamia vaikeitakin oli seassa, piti pantomiimina esittää parille. Sielu oli niin vaikea että sen saanut luovutti välittömästi ja ihmeekseni Veitsi vai oliko se Puukottaa oli myös hankala. Tosin Nähdä Näkyjä taas tuli 3 sekunnin sisään pantomiimista, joka sai koko joukon kohahtamaan. Myös Musta Messu tuotti vaikeuksia.

Baarissa ihmiset hetken tuijottivat kun koko joukko outoja hyypiöitä asteli portaita alas kellariin, mutta niin ne tekevät aina. Kukaan ei tullut aukomaan päätään. Menin tiskille kulmahampaat suussa ja sanoin että jotain punaista, ja sain sitä. Tosin olin veistellyt hampaani niin teräviksi että poskissani oli suun sisäpuolella ilkeitä haavoja.

Kaikinpuolin onnistunut ilta! Mutta tietenkin Jacklyn ja allekirjoittanut itse alkoi heti lauantaina suunnittelemaan seuraavaa Blood Ball:a, joka tietenkin on Bigger, Better ja Bader<---? Pitää vain saada muitakin maksumiehiä kuin me siihen mennessä, sillä nyt ainakin tiedämme juhlan imevän rahaa kuin ihka oikea verenimijä sitä elämän eliksiiriä.

1 Comments:

Blogger J. Ripper said...

Kukas muu niitä kuvia ottikaan? Seuraavan kerran meillä tulee olla tosiaan videokamera ja kaiken tulee olla valmista trvetuliaismaljoineen (kuulostipas isolta satsilta juotavaa, heh), kun kutsutut tulevat ettei sitten tule kamalaa hässäkkää ja juhlavieraat pyöri keittiössä. Tätä suunnittelessa odotamme seuraavaa kertaa.

10:35 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home