15.9.06

Crap!!!!!

Tein sen pirun vampyyritestin uudelleen ja taas sama tulos vaikka vastasin hiukan eri tavalla! Joudunko nyt repimään suuria tukkoja irti hiuksiani ja hankkimaan jotain kammottavia syyliä ja haavaumia kasvoihini jotta voin esittää Nosferatua?? Ei, en taivu perkele vieköön. Tosi outoa.

No, muihin asioihin. Rikoin tänään imurin. En ole nukkunut hyvin kahteen yöhön sillä Kristian on sairaana (nyt kuitenki onneks vapaa vkonloppu koska muuten menisi hermo) Kuumetta pojalla oli 39,1 ja tänä aamuna vasen silmä oli rähmiytynyt niin umpeen ettei itse sitä saanut auki, parka. Siistein silmät ja jatkoin jatkuvaa nenän niistämistä. Helvetillinen oli keskiviikki-torstai välinen yö sillä Kristian heräsi viidentoista minuutin välein, joten ei siinä kauheasti nukuttu.

Toivottavasti paranee nopeasti.

Ja nyt on ne saakutin kengätkin korjattu, ja kaikki iljettävät paperibyrokratiajutut hoidettu, noin työpaikka asioita hoitaen. Vielä pitäisi sinne ajokouluun ilmoittautua ja ostaa uusi imuri. Että siinä.. Ei sen kummempia... Puhelu katkaisi punaisen langan.. ööö..

1 Comments:

Blogger J. Ripper said...

On se vaan kumma, että jotkut meistä ovat sitten niin pesunkestävää klaania ettei irti lähde, vaikka kuinka hinkkaisi. Minä olen edelleen Setitisti, korruptoijista pahin. Beastit vähän heilahtelee, kun vastaa eritavalla. Hede de, de..

3:19 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home