28.8.06

Tv - Sarja systeemi... umm. meemi?

Pakkohan tähän on kyllä vastata.. tietenkin..

1. Tv-sarja joka muutti elämäsi.

Että oikein muutti elämäni? Oudoksi vastaukseksi tähän täytyy sanoa että Babylon 5. Olihan se sen verran kyllä mystinen sarja jonka eloa kuvaputkessa elävöitti Räisälässä tutusmiini ihmisten ankara tekstiviesti ionimyrsky joka puhelimeen iskeytyi juuri aloitussekunneilla joka jaksoa ennen. Jonnekin olen saattanut jopa kirjoittaa ylös noita perverssejä hauskuutuksia jotka saivat ääneen nauramaan. Mutta se teki sarjasta niin hyvän, etten ole sitä oikein tohtinut sen jälkeen, ilman tekstiviesti ponnetta edes katsoa. Kiitos Ugus ja Kateenvil.

2. Tv-sarja jonka olet katsonut yhä uudelleen.

I'd have to say, League of Gentlemen. Niin ja Kindred, The Embraced, vaikka spelling tuotantoa olikin tuo vampire the masquerade juttuun perustuva tv-sarja olikin, ja näin ollen aika korni. Ja siinä on liian kaunis nosferatu klaanin päämies. No. Kuiteski. Herrasmiesliiga tietysti on yksi englantilaisen komiikkakoneiston parhaimmistoa aina Monty Pythonin jälkeen. Se on myös eräistä uudelleen ja uudelleen katsottavista sarjoista.

3.TV-sarja jonka ottaisit mukaan autiolle saarelle.

Ämmm.. Ömmm. Vaikea sanoa. Olisiko Päivien viemää kokonaisuudessaan, eka jaksosta viimeisimpään jaksoonsa asti. Olisi nimittäin aika hemmetisti katsomista, ja vaikka se aikamoista kidutusta olisikin, se varmasti peittoaisi muratilla perseen pyyhkimiseen keskittymisen tai lentopallolle juttelemisen (kuten Tom Hanska teki Cast Awayssa).

4.Tv-sarja joka sai sinut nauramaan ääneen.

Aika moni, mutta täytyy sanoa että eräs parhaimmista naurattajista on Studio Julmahuvi. Aina hauska. Aina laadukas. Raitiovaunun metsästäjät oli yksi hauskimmista hetkistä. Mutta silti heitän tähänkin mukaan yhden myös Uguksen täysin unohtaman klasarin - REn ja Stimpy. Oooooooo. Niin hellyyttävää, niin sekopäistä ettei mitään rajaa. Stimpy matka napaan nöyhtää kaivettaessa oli yksi suosikeistani. Sekä Renin outo sveitsiläinen serkku. Tai ainakin se oli pukeutunut sveitsiläisittäin. Tai tirolilaisittain.

5.Tv-sarja joka sai sinut itkemään.

ACh! Carmabal ei itke! Eikun... höö.. En oikeastaan muista, lienee jokin itsepuolustusjuttu tämä temporary muistinmenetys. Kaikki missä muutkin itkee lienee aika todellinen statement.

6.Tv-sarja jonka toivoisit olevan tehty.

Ylityylikäs vampyyrisarja minun tarinoihini pohjautuen. Se olisi niin hyvä että se ansaitsisi emmyn ja joukon muitakin palkintoja ja menestyisi ympäri maailmaa hervottomasti sekä olisi hypetympi kuin Lost. Se se olisi. Ja sitä odotellessa. Niin ja upeaa olisi nähdä jokin Neil Gaimanin sarjakuviin perustuva sarja, jos sellainen tyylillä tehtäisiin. Goth on.

7.Tv-sarja jota ei olisi pitänyt tehdä.

Ne monet typerät tyhjännauraja teeveesarjat joita ameriikka syytää koneistoistaan kuin tehdastuotantona kananuggetteja. ARGH!

8.Tv-sarja jota tällä hetkellä katsot.

Olen laistanut aika ansiokkaasti viimeaikoina teeveen katselusta. Yritän seurata mm. Näkijää ja Bad Girlsiä mutta olen istunut enemmän koneella ja äheltänyt pelien maailmassa, myönnetään nyt sitten. Kai se Lostin toinen tuotantokausi täytyy kyylästää.

9. Tv-sarja jonka olet aikonut katsoa?

Ei sellaisia ole vielä täällä. Odottelen taas sitä minun tekemääni erinomaista vampyyrisarjaa.

Että sellaista.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Kun vampyyrisarjasta haaveilet, niin mitäpä pidit Whedonin Buffysta ja Angelista? Minusta ne eivät olleet sieltä kehnoimmasta päästä mitä näihin nuorisosarjoihin tulee, joskaan eivät nyt toki ehdottomiin suosikkeihinikaan lukeudu. Mutta eivät siis pakota minua vaihtamaan kanavaa telkkarista tulla törähtäessään toisin kuin monet.

11:45 ap.  
Blogger Carmabal said...

No ne on ihan seurailtavia, tosin minua ottaa aina suunnattomasti päästä kun niitten vampyyrien naamat niin rumistuu kun ne vampyyreiksi muuntuvat. Tökeröä ja varmasti aivan epätodenmukaista <---ja tämä oli outo kommentti.

2:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home