26.4.05

Karvoista

Kysyin, että mistä kirjoittaisin, ja sitten tuli vastaus kuin liukuhihnalta - karvoista.

Ja ettäkö mistä karvoista? Mistäpä? Niin, mistäpä muustakaan kuin genitaalialueitten karvoista. ! .
Mielipiteet jakautuvat tässäki aiheessa niin jyrkästi suuntiin jos toisiin, että pää menee tavalliselta ihmiseltä pyörälle, mutta mielenkiintoinen argumentti oli eräässä irccikeskustelussa, että naiset ovat itse keksineet asettaa toisillensa kauheita paineita liittyen kauneudenhoitoon ja yleisesti karvattomuuteen. Trendit puhuvat puolestaan. Nykyiset vaatteet ovat niin perkeleen pieniä, että jos ei jaksa raakata tai vahata tai myrkyttää tai vaikkapa sitten masokistisesti nyppiä karva kerrallaan karvonjansa pois, saa osakseen muitakin kuin siihen tiettyyn tapaan mulkoilevia katseita. Ehkäpä jopa naurun tirskahduksia.
Ehkäpä jopa ohitsesi ajava ihmisauto, jossa karvanopat ja cd-levyt heiluu peilistä, kymmenet amisviiksiset naamat painautuvat kiinni kehnosti tummennettuihin bemarin takaikkunoihin, koko auto hyppii älyttömän BUUM BUUM BUUM! melun tahtiin (tod. näköisesti Infernalin From Paris to Berlin tai jopa Dr. Bombayn Rice and Curry tai ehkäpä Dj. Bobon joku karmea hitti vuodelta kirves ja kypärä ... no anyway, pointti oli se, että sellainen ihmisauto ulistaa ohi inhottavine lasteineen ja ikkunasta kuuluu vielä teini-iän kourissa särkyilevä ääni - Anna pillua, huuorrrrra! Ja räkäinen nauru.

Pahoittelen että eksyin aiheesta karvoitus, mutta se liittyy jollain hämärällä tavalla edelliseen vuodatukseen.

Karvoitus, karvoitus! Oliko koko asialla sittenkään mitään merkitystä?? Ehkä tahdoin vain kirjoittaa sittenkin ihmisautoista, jotka päristävät ulos talviunilta amispoikien autotalleista. Huoh.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Tässä yhteydessä sana karvanoppa herätti kyllä verrattomia mielleyhtymiä.

1:17 ip.  
Blogger Carmabal said...

Karvanopat. Sanopa muuta! Todella hämärä mielleyhtymä!

Miten olisi Carma(bal)nopat? Minkähänlaiset ne olis? And God forbid, ne ei kyllä ihmisautossa hengailisi!!!

2:19 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home