13.4.05

My super sweet 16 (watch and weep and puke)

Jälleen kerran hyvät ihmiset ovat amerikkalaiset todistaneet tyhmyytensä todellisen mittakaavan! Lukekaa ja itkekää! Minä ainakin itkin.

Satuin kääntämään kanavaa ja osumaan Musicteeveelle ja silmieni eteen levitettiin kamalin amerikkalainen ns. "tositeevee"ohjelma sitten unelmien poikamiehen! My super sweet 16 niminen kamaluus, jossa otetaan yksi iljettävä kuusitoista vuotta täyttävä amerikkalainen teini jonka vanhemmilla on liikaa rahaa. Dokumentoidaan teinin järjestämät pippalot, jotka järjestetään 16 ikävuoden juhlistamisen merkeissä. Sekoitetaan mukaan muutama hissyfit, teiniraivari, mustasukkaisuutta, niljainen kouluihastus, muutama ongelma sävyttämään kohtauksia, sekä sikana sikarikkaita, rumia teinejä hillumaan uuttakin uudemman trendimusiikin tahtiin.

Itkuhan siinä pääsee isommaltakin mieheltä - saati sitten raskaana olevalta naiselta, joka juuri ja juuri selvisi kunnialla omista teinivuosistaan. Tokihan jokainen meistä on tehnyt yhtä jos sun toista epäilyttävää teini-ikäisenä, sillä se kuuluu asiaa, mutta vain ja ainoastaan amerikkalaiset tekevät tästä loputtomasti noloudesta ja kamaluudesta televisio-ohjelman, joka maailmanlaajuisesti levitetään kansan kauhisteltavaksi!

Kuinka moni teistä suostuisi omat todennäköisesti noloimmat hetkensä todistamaan teeveeruudusta? En hitto vieköön ainakaan minä. Hitto vieköön.