4.4.05

Muuttokuona

Äitini sanoin:

Sulla on tavaraa kuin keski-ikäisellä.

Hassua, sillä se on totta, mutta olen vasta 23. Miksi siis? Olen kai vain mystisesti kerännyt kaikenlaista tavaraa ja kyllä se vaan muuttaessa on perkeleellistä raijata sitä iänikuista stuffia edestakaisin. Varsinkin kun viikonloppuinen muuttoni oli 18 muuttoni ikinä. Miettikää sitä. Ja vielä 5 ja 1/2 kuukautta raskaana. Se on raskasta jos jokin.

No ei auttanut. Tavarat lähestulkoot taikoivat itsensä ylös, aivan niinkuin toivoinkin kokoajan, mutta ei se silti sinä hetkenä helppoa ollut. Ja perjantainen sauna vei viimeisetkin muuttostressit niin jotta hulahti. Ja hitto vieköön että olikin hyvä sauna! Minä ja Judi mahduimme molemmat jalat suorana istumaan lauteille, että tilavakin oli. Ja muutenkin sähkösaunaksi erinomainen. Muutenkin koko asunto 0n aivan erinomainen. Kyllä se kaikki asuntojen kiertely loppupelissä sittenkin kannatti. Näki mitä paskaa on tarjolla, ja sitten jälleen mystinen kykyni vetää puoleensa täydellinen asunto teki temppunsa. Ja siellä olen.

Että semmoinen tapaus. Pahoittelen pitkää taukoa kirjoittelemisessa ja yritän todella yritän keksiä parempaa sanottavaa seuraavalla kerralla (toivottavasti huomenna) kun taas kirjoitan.
Hyvää päivänjatkoa teille.