21.3.05

Miksi jotkut kansat?

Ovat typerämpiä kuin muut?

Uguksen suurin nautinnonaiheinen teeveeohjelma lienee tällä hetkellä Days of Our Lives, mutta oikeasti, sehän on täysin keksittyä. Kaikista hauskinta ajanvietettä, jos pääkoppa sen kestää, ovat amerikkalaiset tositeevee-, keskustelu-, ja muut hörhöohjelmat, joissa sivutaan jonkinasteista todellisuutta.

Viihdyke on aivan erinomaista, tosin se vaatii tietynlaisen mielenlaadun, ainakin kyvyn ymmärtää ja nauttia paskan estetiikasta. Samalla estetiikalla esimerkiksi vanhat kauhuelokuvat, huonot kauhuelokuvat ja 70-80-luvun ninjaelokuvat ovat aivan erinomaista komediaa.

Tällä hetkellä eräät hauskimmista amerikka"komedioista" lienevät juuri Dr. Phil (joka osaa ratkaista ongelman kuin ongelman ja olla samalla kaikkien keski-ikäisten naisten märkä unelma), America´s next top model (jossa nättejä ja ei-niin-nättejä tyttöjä riepotetaan kaikista pahimmalla tavalla, laittamalla ne asumaan samaan asuntoon, seurauksena catfighteja ja "you BITCH" kiljaisuja ja tietenkin suloisia kyyneliä!hahaha!), sekä subbarilta atmosfääriin räjähtävä kaiken se kestää-vittuilusarja (jossa kidutetaan katolilaista opettajaneitosta suorastaan käsittämättömillä tavoilla, pointtina äärimmäinen nöyrytys, omien rakkaimpiensa kanssa riitaantuminen, ikuisessa en-voi-enää-luottaa-sinuun-kierteessä eläminen ja amerikkalaisten favourite; RAHA).

Miten hitossa ne keksivätkin näitä ohjelmia? Sen vaan haluaisin tietää? Kaiken takana TÄYTYY olla vielä kieroutuneempi aivoriihi kuin DOOLissa konsanaan, sen menen vaikka vannomaan. Samaan katogoriaan tippuivat ja tippuvat tietenkin isälle morsian, unelmien poikamies/tyttö ja monet monet muut. Ja ainut amerikkalainen ohjelma suomessa, jossa näkee köyhiä ihmisiä, on Jerry Springer-show, jossa kaikki kuitenkin tekevät mitä tahansa saadakseen sitä rahaa, kuten ovat prostituoituja mitä omituisimmilla tavoilla. Tosin siinä on kyllä ohjelma, jonka todenmukaisuuteen en aio uskoa, ei hinnalla millä hyvänsä. En tahdo uskoa, että noin idiootteja, ilkeitä, kamalia ja epäinhimillisiä ihmisiä on olemassa. Mutta kyllä se naurattaa jos satun sitä katsomaan.

Tuleeko muista maista näin järkivapaita ohjelmia? Mahdollisesti, mutta niitten suvereeni edelläkävijä tulee aina olemaan, the promised land of asses - America!

2 Comments:

Blogger Jani said...

Luojan kiitos, Springer on feikki (kuten myös Cheaters, en jaksa kaivaa linkkiä), vaikka pahoin pelkään, että se on feikki ensisijaisesti vain näiden muka-surkeiden kohtaloiden ihmisten esiintymisenhalun osalta. Ts. sellaista, mitä näissä väitetään tapahtuneen, tapahtuu kyllä ihan tarpeeksi oikeasti, mutta eivät ne ihmiset niitä tule kameran edessä setvimään. Yleensä.

2:07 ip.  
Blogger Carmabal said...

Tottapa tosi, mutta todella kamala on se ajatus, että niin vammaisia ihmisiä on oikeasti olemassa, vaikka ne eivät itse teeveessä hyppelehdikään. Mutta niillä täytyy olla joku systeemi millä ne etsii rumia ihmisiä esiintymään Springer-showhun! Olisikohan hauskaa olla sellainen skoutti..; -Hei poika, sä oot sen verran hirveä petolinnun perä että lähdepä teeveeseen, saat viis dollaria!

9:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home