12.3.08

Inside Dark Rooms


Se on jännittävää..

Joskus tuntuu siltä että makaa luomassaan turvallisen hiljaisessa hämähäkin verkossa kaikessa rauhassa, ei odota mitään, ei näe mitään eikä oikeastaan tahdo mitään. Mutta kun elämä on luotu sellaiseksi, ettei se jätä rauhaan, eikä anna olla näkemättä mitään, eikä varsinkaan anna olla haluamatta mitään. Seitit jotka kahletsii kestää vain aikansa, ei se ole ikuista.

Ei sillä että se minua haittaisi. On mukavaa kun on jotain uutta ajateltavaa, uutta nähtävää, uutta koettavaa. Ehkä se on juuri sitä, mitä nyt piti tapahtuakin. Mene tiedä. Yllätyksiä piisaa silti vuosi toisensa jälkeen, itsessänikin. Ja sehän juuri tekee elämästä koettavaa, mitä väliä sillä on, vaikkei se aina olisi iloista? Ja ihan toisinaan.. se on sitäkin.

Pimeissä huoneissa on pimeää vain niin pitkään.

2 Comments:

Blogger J. Ripper said...

On sulla ollut melekonen ilta, kun olet josain rapasella lumipenkalla makoilemassa!

Vihdoinkin muistin salasanani tänne.. joten uuttavanhaa tekstiä syntyi ja uutta tulee syntymään, kunhan saa huimia päähänpistoksia. En ole kyllä harmiksi kirjoitellut kamalasti mitään tänne.. minä tuhmatuhmatyhmä! Koitan tehdä parannuksen.

11:40 ap.  
Blogger Carmabal said...

No kuules, ystäväiseni, nyt saat valistusta :D

Ei se ole rapainen lumipenkka vaan kauan sitten otettu goottikuva hautausmaalta, jossa loikoilen hautuumaan kivisen muurin päällä!

Mur.

11:55 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home