27.9.07

Hassut kysymykset rauhoittavat levottomat jalat

  1. Oletko koskaan näyttänyt luokkakuvassa aivan järkyttävältä? Kyllä. Useasti. Toistuvasti. Aina? Siksi en koskaan katsele luokkakuviani. *Irvistää*

  2. Kuinka usein äitisi joutuu pyytämään sinulta apua tietokoneisiin liittyvien asioiden kanssa? Ei koskaan.. hänellä ei ole tietokonetta eikä varmaan koskaan tule olemaankaan.

  3. Mitä ohjelmia näkyisi unelmiesi TV-kanavalla ja kuinka usein? Kauhuelokuvia, fantasiaa, asiaohjelmia mielenkiintoisista aiheista ja joskus roskaa kun ei pysty keskittyä. Kaikkea mistä pidän. (mikä yllätys, woo)

  4. Montako hernettä luulisit mahtuvan kiinnipuristettuun nyrkkiisi? Varmaan monta. Tai sitten ei ainoatakaan, kun jos kiinni nyrkkini puristan on se aika tiivis juttu, semmoinen, ettei sinne välttämättä mahdu mitään..

  5. Leikkaatko vai viilaatko kyntesi, vai puretko ne lyhyeksi? Miltä kyntesi ylipäänsä näyttävät? Kynteni ovat koruni? Pidän siis huolta niistä.. leikkaan, muotoilen (pitkät ja aika terävät) sekä viilaan joskus ja toisinaan piirrän niihin jotain tribaalikuvioita vaikka ja lakkaan päältä läpinäkyvällä lakalla ja joskus käytän mustaa lakkaa.. (Jaadi jaadi daa, voisi jatkaa vaikka ikuisuuksiin)

  6. Tiedemiehet löytävät tutkalla kotitalosi alta historiallisesti arvokkaan esineen. Millä ehdolla suostuisit muuttamaan talostasi purkutöiden ajaksi? Purkutöiden ajaksi??? Saisivat kyllä hankkia minulle uuden talon haluamaltani paikalta tai vähintäänkin linnan Skotlannista, jotta minut saisi talostani ulos! "Get out of my House!" -Kate Bush

  7. Oletko yrittänyt koskaan saada omasta tai toisen säästöpossusta rahaa ulos jollain keinolla? Miten? Omastani. Väkivallalla yleensä.

  8. Häpeätkö jotain tyyliäsi/tyylikokeiluasi vuosien varrelta? Mitä? Totta helvetissä häpeän!! Olenhan ollut teini 90-luvun alkupuolella. Siis omg. Hyi !"#¤%&/(, tarviiko sitä edes sanoa? Korkeat vyötäröt, neonvärit, kaikkee überkarseeta.

  9. Mitä aihetta inhosit koululiikunnassa ala- tai yläasteella eniten? Että kysyttekin. Hävetkää. Koko sana on saatanasta.. Koululiikunta, fyj.

  10. Jos luet lehtiä, selaatko lehden ensin nopeasti läpi, syvennytkö kannessa mainittuun juttuun vai luetko lehden kannesta kanteen? Nopeasti läpi, jos jokin osuu silmään, katson sitten sitä. Tai jos se on skandaalihakuinen surkuttelulehti niin luen ne kurjimmat jutut ja tunnen itseni onnekkaaksi. Kjeh kjeh.

  11. Kuinka usein olet kateellinen jostakin? Kenelle? Miksi? Usein. Aika monelle ihmiselle. Siksi että he voivat tehdä jotain mitä minä en voi. Tai jos minusta tuntuu että he voivat tehdä jotain mitä minä en voi, mutta tekis mieli.

  12. Mistä sinut löytää koulujen päättymisiltana? Pimeästä metsästä, messuamassa kiitosta pakanallisille jumalille siitä, että pääsin helvetistä. Tai jostain sen kaltaisesta paikasta tekemästä jotain yllämainitun kaltaista.

  13. Miltä polvesi näyttävät? Häpeäkseni täytyy myöntää etten ole nähnyt polviani enää moneen vuoteen.. Eiku mitä hä?? No, ne näyttää aika kamalilta mielestäni. Tulee mieleen isäni polvet.. hän on konttaillut lattioilla vuodet toisensa perään, mattomies kun on.

  14. Mikä kasvi kuvaa sinua parhaiten? Miksi? Hmm.... Jaaa...a.. Homehtunut ja kuivertunut sitruuna? Lihansyöjäkasvi? Kuristajaköynnös? NAY! Belladonna.

  15. Jos sinulla olisi minuutti elinaikaa, mitä tekisit? Ehkä kertoisin karmeimmat salaisuuteni ja nauraisin räkäisesti ja kuolisin ennenkuin kukaan ehtisi alkaa syyttelemään tai sitten hyvänä kakkosena olisi orgasmin jos toisenkin saaminen.

  16. Oletko luopunut jostain periaatteestasi? Mistä? Miksi? Aika monesta kyllä. En edes muista mistä kaikista.. joskus oli periaatteena etten ala juoda. Aloin. Kun ajattelin ettei minusta tule addiktoitunutta siihen. Eikä kyllä ole vielä tullutkaan. Siinä nyt yksi jonka muistan.

  17. Uimarannalla tuntematon lapsi tulee juttelemaan sinulle. Kuinka reagoit? No pölötänpä takaisin lapsoselle. Tosin minua harvoin uimarannalla näkee kun en ole mikään auringonpalvoja enkä tahdo ihmisten tuijottavan selluliittejäni, ainakaan kirkkaassa päivänvalossa. Ja jos yöllä käyn uimassa turvallisessa pimeydessä, niin friikkaisin varmaan aika saatanasti jos vieras lapsi jostain keskellä yötä tupsahtaisi jollekin Kokkolan uimarannalle, ne on kuitenki suurin osa aika kaukana mistään kunniallisesta asutuksesta.

  18. Olet tutustunut uuteen ihmiseen ja teistä on tullut ystäviä. Eräänä päivänä ystäväsi kertoo veljensä olevan vankilassa raiskauksesta. Muuttuuko käytöksesi jollain tavalla? Sanoisin sille tyypille, etten koskaan tahtoisi tavata hänen veljeään. Eip siinä muuta. Ei se ihminen ole oma veljensä.

  19. Riitelet äitisi kanssa keittiössä ja äiti poistuu hetkeksi. Äidin ruokalautasen vieressä on suolapurkki. Kaataisitko vihaisena äitisi ruokaan lisää suolaa? En. Vois tulla luunappi ohtaan.

  20. Kuvaile perheenjäsentäsi, jonka etunimen alkukirjain on lähinnä A:ta. Se on ylipainoinen, hyvänhajuinen mutta joskus hiukan halju tyyppi, joka nauraa kuin fasaani ja tykkää omituisista jutuista.

  21. Millaisena luulisit kaveriesi vanhempien näkevän sinut? Teiniaikoina ne ei varmaan minusta kauheasti pitäneet. Nyt ehkä jo pitävät. Toivottavasti. Vaikkei sillä sinänsä nyt väliä ole.

  22. Mikä etunimesi alkukirjaimella alkava sana sinulle tulee ekana mieleesi, jos nimeäsi ei lasketa? Hullu? Huilu? Huuhkaja? Humala? Hurmos!

  23. Minkä ikäinen on vanhin ystäväpiiristäsi, joka ei ole seurustellut? Joka EI olisi seurustellut? Eikai niitä enää edes ole sellaisia.. vanhoja piikoja/poikia.. O.o

  24. Ovikello soi ja ovenne takana on lempiartistisi ja pyytää päästä sisään kymmenen roudarinsa kanssa. Miten reagoit? Sanoisin Robert Smithille että; "Loose the extras and come inside, you won't regret it."

  25. Minkä niminen elämäkertasi olisi? "Matka epätoivon ja itsesäälin syöveriin." Tai sitten; "Yölläeläjä"

  26. Saatko mahdutettua yhteen matkalaukkuun kaiken tarvitsemasi viikon ulkomaanmatkalle? En todellakaan. Minähän olen nainen!

  27. Olet miljoonas kävijä lähimarketissanne, saat valita kärryllisen mitä tahansa, tarttuuko mukaasi muutakin kuin Vaasan ruispaloja? Kaikkea sitä. Tietenkin! Kaikkea Gourmeeta ja kallista (goes hand in hand) ja kaikkea kauan säilyvää, kuten karkkia!

  28. Lauantai-iltana kännykkäsi soi ja puhelimen toisessa päässä kummisi pyytää apua kysymykseen Haluatko miljonääriksi -kisassa. Nolottaako sinua kummisi puolesta? Ehkä.

  29. Heitteletkö koskaan talvisin jäälle kiviä tai muita esineitä ja katsotko tekevätkö ne jäähän reiän? Kyllä.

  30. Heräät aamulla ja huomaat olevasi 10 vuotta nuorempi. Kukaan muu ei kuitenkaan ole muuttunut mitenkään. Mitä on tapahtunut? Olen joutunut Helvettiin?

  31. Ystäväsi pyytää sinua kanssaan vaihto-oppilaaksi Alaskaan, vaikka vihaat talvea. Suostutko mukaan, jos ystäväsi maksaa matkan? Tietysti, enkä minä vihaa talvea.. en ainakaan varsinaisesti.

  32. Sukulaisen rippijuhlissa sinua 10 vuotta vanhempi ujo naishenkilö kysyy sinua kanssaan tanssimaan, kun muutamia pariskuntia on kerääntynyt puutarhaan tanssimaan. Suostutko? Kyllä, ja tuon esille hänessä mielipuolisen tanssihirviön! Pyyhimme pitkin puutarhaa kuin sekopäiset balettitanssijat ja ulvomme riemuamme taivaisiin!

  33. Sukulaisen rippijuhlissa sinua 10 vuotta vanhempi ujo mieshenkilö kysyy sinua kanssaan tanssimaan, kun muutamia pariskuntia on kerääntynyt puutarhaan tanssimaan. Suostutko? En missään tapauksessa. Ellen hyvin tunne henkilöä.

  34. Äitisi kertoo sinun olevan Neuvostoliiton vuosisata sitten kuolleen kuningasperheen jälkeläisiä ja painottaa, ettet saa kertoa asiasta kenellekään. Pysyisikö asia salassa parhaalta ystävältäsi? Ei. Ja minun isoisoisäni oli venäläinen. *Grin*

  35. Jos saisit matkustaa ajassa eteenpäin nähdäksesi mitä on tapahtunut, matkuistaisitko? Mitä tahtoisit/et tahtoisi nähdä? En matkustaisi. En välttämättä pitäisi näkemästäni, ja vielä vähemmän siitä, etten olisikaan pystynyt tekemään mitään asioita estääkseni, jos siellä olisi jotain kurjaa. Tieto lisää tuskaa.. Ainakin tietynlainen tieto.

  36. Toivotko toisinaan ettei matikan opiskelua koulussa olisi keksittykään? Toivoin ainakin silloin kun olin koulussa. Kuumeisesti joka päivä.

  37. Jos viimeisin ihastuksesi olisi numero, mikä hän olisi? Hmm.. viimeisin ihastukseni? Hän olisi numero 4.

  38. Oletko koskaan repinyt valokuvaa? Miksi? Olen, koska minä päinvastoin kuin Jani kirjoitti, saatan sortua ylidramaattisiin ja naurettaviin symbolisiin eleisiin. Mutta kuva oli omani.. eikun hetko.. olen minä varmaan joskus pikkuteininä repinyt silloisen ihastukseni kuvan.

  39. Kenen ihmisen menettäminen satuttaisi sinua eniten? Poikani.

  40. Ystävä, joka ei ole pitänyt sinuun yhteyttä pitkään aikaan ottaa yhtäkkiä yhteyttä. Vastaatko hänelle? Jos jaksan, ja jos hän on sellainen ystävä joka on tosiystävä, eikä joku joka ottaa yhteyttä vaan jonkin ihmeellisen agendan takaa-ajamana.

  41. Kuka seuraavista olisit: Prinsessa Ruusunen, Pikku Myy, Puuha-Pete vai Hämähäkkimies? Pikku Myy, vaikken muumeista pidäkään. Olen pieni ja kiukkuinen! Raaagh!

  42. Osaatko käyttää kotisi kahvinkeitintä? Se on siinä ja siinä.

  43. Sinut teljetään päiväksi eläintarhan häkkiin, saat kuitenkin sanoa mihin häkkiin haluat. Mistä sinut löytää myöhemmin samana päivänä? No tahtoisin johonkin kissaeläin häkkiin, ja ne todennäköisesti repisivät minut kilon paloiksi joten minut saattaisi löytää sitten eläintarhaa lähinnä olevan marketin lihatiskiltä. "Hyvin marmoroitua lihaa, 6.66€ kilo."

  44. Mitä sinulle tulee ensimmäiseksi mieleen sanasta Helsinki? Maanpäällinen Helvetti?

  45. Kenelle kirjoitit viimeksi kirjeen/postikortin? Kunpa muistaisinkin. Olen aika onneton pitämään yhteyttä ihmisiin vaikka aina lupailen niin... Ja tästä minä olen aina pahoillani ihan oikeasti.

Kiitos Janille kysymyksistä! Ne elävöittivät ja myös valmistivat minut hyvin nukkumaan! Sweet Dreams!