29.12.06

Joulupaljastus.

Olin jouluaattona syömässä isäni luona päivällistä, joka oli erinomainen. Paikalla olivat myös Fammu ja Fafi ja isosisko, sen mies ja niitten lapset.
Kuten aina perheessämme, on puhe varsin vapaata ja jopa epätavallista toisinaan ja jotenkin puhe eksyi kaikenlaisiin vanhoihin juttuihin. Fammuni muisteli jotain kertaa kun minä, isosiskoni ja äitini olimme loikoilleet huvilalla ja vertailleet että kenellä on isoin rinta. Fammu muisti että hän oli noussut vuoteesta ja sanonut; "odottakaas kuule, kyllä täältä taitaa isoin löytyä.." Seuraavaksi alkoi fammuni muistelemaan näillä sanoilla..

"Kukas teistä sitä kuollutta rottaa imi lapsena...?"

AAAAAAAAAARGHH! Kukas muu kuin viaton Carmabal taaperoikäisenä oli sitten vastaus!!! Y-Ä-K! Hyi saakeli! Tuijotin ihmisiä ja kysyin että miksi kuulen tästä vasta nyt. Ja että en ole kaiken lisäksi siis imeskellyt vanhempieni käytettyä kondomia (jonka vanhemmat sisarukseni olivat partaansa naureskellen antaneet tehdä vahtiessaan minua) vaan MYÖS kuollutta rottaa, jonka kissa oli kantanut sisälle.
Koko porukka nauroi kyyneleet silmissä että no ei ihme että minusta tuli tällainen. Joo.. niinhän se menee. Hah. No okei, nauroin minäkin. Hassuahan se on. Siis aivan sekopäistä. Että sellaisia ovat Carmabalin perheen päivälliset kun yhteen tullaan. Ne joilla on herkkä maha tai ei kestä kuulla kummia puheita, voivat tuoda mukanaan korvatulpat...

Niin ja onnittelut vielä isosiskolle, jonka mies vihdoin kosi! Lupaan melkoiset showt häihin ja kyllä siitä hääpuvusta hieno tulee.