23.8.05

Äitiys ei lannista

Jotkut muuttuu äitiydyttyään valtavasti. Esim. pitävät vain tietynlaisia vaatteita, lopettavat kiroilun ja alkavat muutenkin jeesustelemaan. En vaan minä. Jopa sekopäinen unimaailmani on pysynyt samana, ellei jopa sekompana. Kummia orgiaunia - vielä oudompia humanoidiunia, ja kaikkea muuta taivaan ja maan väliltä.
Jopa sitä tavanomaista murhaamista sun muuta.

Aikaa tietysti lapsen hoivaamiseen ja muuhun menee, mutta tässä vaiheessa vielä aika vähän, kun ei tuo osaa vielä liikkua omin avuin, paitsi potkia pois sukkahousut jaloistaan, joka on pelkästään söpöä. Melkoinen ilmeilijä, elikkäs naavistelija on tuo poikani Kristian. Ajattelin että siinäpä hyvä nimi - kun en ristiäisiä pidä, niin nimi tarkoittaa ironisesti kristittyä - heheheheh. Enkä halunnut mitään kauhean tavanomaista nimeä laittaa, enkä toisaalta liian kummaa. Tytöille tuntuu sopivan paremmin erikoiset nimet kuin pojille.

Olen myös nautiskellut Kristianin nukkuessa (paljon - hää on melko kiltti poika) tietokoneesta jonka pojan isä jätti hoteisiini kun lähti rapakon toiselle puolelle. Olen siis takonut Morrowindia kuin kuumaa rautaa. Samoin Civ3:a! Se on ihanaa! Rentouttavaa! Ehkä en muuten edes pystyisi niin rauhallisesti oleskelemaan, jos en silloin tällöin saisi hiukan paineita purettua - kyllä äitiys työstä käy.

Harmittaa tosin, koska en pääse niin usein välttämättä päivittelemään tätä rakasta synkeää blogiani, mutta lupaan tehdä parhaani. Ja pitää linjan sillä mallilla ettei teidän tarvitse lukea pelkästään kakkavaippojen vaihtelusta ja tissittämisestä. HE.H.

3 Comments:

Blogger Jani said...

Eipä se kakkavaippa- ja tissittelylinjakaan haittaa ainakaan minua, jos siitäkin kerrot tähän omaan, jäljittelemättömään tyyliisi! Kunhan jatkossakin raportoit myös ne kaikista veikeimmät unet kuten tähänkin asti.

4:42 ip.  
Blogger Carmabal said...

sen lupaan ja vannon solemly tehdä!

3:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hih! Olin vähän puulla päähän lyöty, kun kuulin nimen. Ei sillä että nimessä jotain vikaa, mutta minä TOSIAAN kans luulin, että lapsi tulee saamaan jonkun aivan umpikumman nimen. Parempi näin hänelle. :)

1:07 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home