7.1.07

Ketä minä naisin..



No tässäpä erinomainen meemi, ja aika mielenkiintoinen oli myös Uguksen ehdotus siitä, että sellainen meemi jossa pitäisi paljastella KETÄ bloggeria ON nainut. No öh. Jätetään se sikseen.

Koska en kauheasti vielä osaa ja jaksa blogeja seurata niin tähän on sinänsä vaikea löytää vastausta.. heheheh. Ja jonkinlainen vastaus löytyy myös Janin Marginaali-blogista.

Toinen juttu on se, että alan olla sen verran kypsä että naisin melkein ketä vaan. (mutta ei kerrota KENELLEKÄÄN muulle.. eihän??)
HYSSS, siis.

Tulipa likainen olo moisesta julistuksesta. Hehe.

3 Comments:

Blogger Ugus said...

Mainio kuva. Jeh.

7:53 ip.  
Blogger Jani said...

Komppaan Ugusta. Ja Kristianin kuvakin tuossa edellisessä on minusta erinomainen.

Tuo Suomen Innsmouth -luonnehdinta on muuten tarttuva, ja leimaa näköjään joka kerta tapaa jolla katson Karlebytä junan puksutellessa siitä ohitse. Ainakin heti sen jälkeen, kun se jumalaton Halpa-Halli katoaa näköpiiristä.

1:53 ip.  
Blogger Carmabal said...

Heh, mutta etkös oi Jani tiedä, että tämä jumalaton monumentti (nimeltään Halpa-Halli) on juuri Dagonin palvojien suuresas suosiossa ja jopa heidän epävirallinen kokoontumispaikkansa... Lienee syytä siis olla varovainen, sillä moisen paikan näkeminen voi olla terveelle ihmiselle vaarallista.

/roll 1-100 for sanity

3:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home